,, ,

Yerli Fintek Şirketine Amerika'dan büyük ödül

İş Dünyası 23.12.2022 - 14:11, Güncelleme: 23.12.2022 - 14:13 44333+ kez okundu.
 

Yerli Fintek Şirketine Amerika'dan büyük ödül

Yerli Fintek Şirketine Amerika'dan büyük ödül
Yerli şirket, Amerika ’da “Gelişmekte Olan En İyi Küresel Fintech Şirketi” seçildi.   Yerli fintek şirketi Dgpays, Amerika’da iş dünyası haber platformu New World Report tarafından fintek sektöründe büyük ödüle layık görüldü. Platformun düzenlediği ‘Kuzey Amerika İş Dünyası Ödülleri’nde Dgpays “Gelişmekte Olan En İyi Küresel Fintek Şirketi” seçildi. New World Report, “Kuzey Amerika İş Dünyası Ödülleri – North America Business Awards” ile Kuzey Amerika’da müşterileri için yenilikçi ürün ve hizmetler üreten işletme ve bireyleri ödüllendiriyor. New World Report’un dijital haber bülteni, her gün Amerika’daki 75 binden fazla kuruluşa ve iş dünyası profesyoneline ulaşıyor. Kaya: “Türkiye’den çıkmış bir fintek olarak dünya arenasında söz sahibi olacağız” Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Dgpays Genel Müdürü Hasan Kaya “Amerika’da önemli ve iş dünyasında geniş kitlelere ulaşan bir platformdan, onlarca aday arasından sıyrılarak böyle büyük bir ödül almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Akıllı telefonların POS cihazı olarak kullanılmasına imkan veren DgPOS ürünümüz, ülkemiz sınırlarını aşarak Amerika’da bir teknoloji şirketi tarafından kullanılacak. Gurur veren ve ödül getiren bu başarı, Türkiye’den çıkmış bir fintek şirketi olarak dünya arenasında da finansal teknoloji alanında söz sahibi olmak üzere yürüttüğümüz çalışmalar için teşvik niteliğinde. Hedefimizde hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli iş birlikleri var” dedi.     Dgpays Hakkında: 2017 yılında kurulan Dgpays, uzmanlaştığı yeni nesil finansal teknoloji çözümleri alanında kısa zamanda yerli FinTechlerin liderleri arasına girmiştir. Dgpays’in ortakları arasında Türkiye’nin en güçlü holdinglerinden Doğuş Grubu ile beraber dünyanın önde gelen finansal kurumlarından Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) de yer almaktadır. Marka; bankaların yanı sıra telekom operatörleri, elektronik para kuruluşları, toplu taşıma operatörleri, belediyeler, süper market zincirleri ve sigorta şirketlerinin de aralarında olduğu 50’yi aşkın kurumun finansal teknoloji ihtiyacını karşılamaktadır. 55 milyonu aşkın kart, 25 binden fazla ATM ve 160 bine yakın üye işyerinde Dgpays altyapısı kullanılmaktadır. Ürünlerin kullanıldığı sistemler için uçtan uca işletim hizmeti de sağlayan Dgpays, bu yönüyle sektörde fark yaratmaktadır. İnovasyon odaklı firma, pazar ihtiyaçlarına göre sürekli yeni ürünler geliştirirken kurumlar arası köprü görevi gören çözümler de üretmektedir. Dgpays, iştirakleri arasında yer alan ve sayısı 5 milyona yakın üyesi ile Türkiye’nin en büyük veri odaklı pazarlama ve sadakat platformu olan ZUBİZU ile de müşterilerini destekleyerek ZUBİZU’yu ortak bir pazarlama platformu olarak kullanmalarına imkân tanımaktadır. Global bir oyuncu olma hedefindeki Dgpays’in farklı kıtalar ve ülkelerden müşterileri bulunmaktadır. Şirket yurtdışında da önemli ölçüde büyümek üzere adımlar atmaktadır.
Yerli Fintek Şirketine Amerika'dan büyük ödül

Yerli şirket, Amerika ’da “Gelişmekte Olan En İyi Küresel Fintech Şirketi” seçildi.

 

Yerli fintek şirketi Dgpays, Amerika’da iş dünyası haber platformu New World Report tarafından fintek sektöründe büyük ödüle layık görüldü. Platformun düzenlediği ‘Kuzey Amerika İş Dünyası Ödülleri’nde Dgpays “Gelişmekte Olan En İyi Küresel Fintek Şirketi” seçildi.

New World Report, “Kuzey Amerika İş Dünyası Ödülleri – North America Business Awards” ile Kuzey Amerika’da müşterileri için yenilikçi ürün ve hizmetler üreten işletme ve bireyleri ödüllendiriyor. New World Report’un dijital haber bülteni, her gün Amerika’daki 75 binden fazla kuruluşa ve iş dünyası profesyoneline ulaşıyor.

Kaya: “Türkiye’den çıkmış bir fintek olarak dünya arenasında söz sahibi olacağız”

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Dgpays Genel Müdürü Hasan Kaya “Amerika’da önemli ve iş dünyasında geniş kitlelere ulaşan bir platformdan, onlarca aday arasından sıyrılarak böyle büyük bir ödül almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Akıllı telefonların POS cihazı olarak kullanılmasına imkan veren DgPOS ürünümüz, ülkemiz sınırlarını aşarak Amerika’da bir teknoloji şirketi tarafından kullanılacak. Gurur veren ve ödül getiren bu başarı, Türkiye’den çıkmış bir fintek şirketi olarak dünya arenasında da finansal teknoloji alanında söz sahibi olmak üzere yürüttüğümüz çalışmalar için teşvik niteliğinde. Hedefimizde hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli iş birlikleri var” dedi.

 

 

Dgpays Hakkında:

2017 yılında kurulan Dgpays, uzmanlaştığı yeni nesil finansal teknoloji çözümleri alanında kısa zamanda yerli FinTechlerin liderleri arasına girmiştir. Dgpays’in ortakları arasında Türkiye’nin en güçlü holdinglerinden Doğuş Grubu ile beraber dünyanın önde gelen finansal kurumlarından Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) de yer almaktadır. Marka; bankaların yanı sıra telekom operatörleri, elektronik para kuruluşları, toplu taşıma operatörleri, belediyeler, süper market zincirleri ve sigorta şirketlerinin de aralarında olduğu 50’yi aşkın kurumun finansal teknoloji ihtiyacını karşılamaktadır. 55 milyonu aşkın kart, 25 binden fazla ATM ve 160 bine yakın üye işyerinde Dgpays altyapısı kullanılmaktadır. Ürünlerin kullanıldığı sistemler için uçtan uca işletim hizmeti de sağlayan Dgpays, bu yönüyle sektörde fark yaratmaktadır. İnovasyon odaklı firma, pazar ihtiyaçlarına göre sürekli yeni ürünler geliştirirken kurumlar arası köprü görevi gören çözümler de üretmektedir. Dgpays, iştirakleri arasında yer alan ve sayısı 5 milyona yakın üyesi ile Türkiye’nin en büyük veri odaklı pazarlama ve sadakat platformu olan ZUBİZU ile de müşterilerini destekleyerek ZUBİZU’yu ortak bir pazarlama platformu olarak kullanmalarına imkân tanımaktadır. Global bir oyuncu olma hedefindeki Dgpays’in farklı kıtalar ve ülkelerden müşterileri bulunmaktadır. Şirket yurtdışında da önemli ölçüde büyümek üzere adımlar atmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.