,, ,

Yeniden Refah Partisi saha çalışmalarına Çayeli’nde devam etti

Siyaset 23.06.2022 - 17:18, Güncelleme: 23.06.2022 - 17:36 6237+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi saha çalışmalarına Çayeli’nde devam etti

Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak'ın katılımı ile gerçekleştirdiği etkinlikle teşkilat çalışmalarına devam etti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, aile ziyaretleri ve dinlenmek amacıyla İstanbul’dan memleketi Rize ’ye geldi. Burada da boş durmayan Çolak, parti çalışmalarına katıldı. Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya tarafından karşılanan Cemil Çolak ’a, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci İl Başkan Yardımcıları Mümin Bakırcı ve  Hızır Can ile Ardeşen İlçe Başkanı Orhan Çağatay  ve birçok teşkilat mensubu da eşlik etti. Çayeli’nde hemşehrileri ile sohbet eden Cemil Çolak, yaşlı genç demeden birçok kişi ile konuşup dertlerini dinledi. Kendisine ‘Neden Amerika ile masaya oturdunuz? diyen bir vatandaşa ‘Sen beni sakallı Temel ile karıştırdın amca’ şeklinde karşılık vermesi heyettekileri ve çevredekileri bir hayli güldürdü. Çolak, esprili ve lafını esirgemeyen tavırları ile  hemşehrilerinin bir kere daha takdirini kazandı.  Parti çalışmaları ve partisinin gündeme ilişkin fikirlerini anlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak,  parti üye standını da ziyaret ederek parti çalışanlarına moral desteği verdi.
Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak'ın katılımı ile gerçekleştirdiği etkinlikle teşkilat çalışmalarına devam etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, aile ziyaretleri ve dinlenmek amacıyla İstanbul’dan memleketi Rize ’ye geldi. Burada da boş durmayan Çolak, parti çalışmalarına katıldı.

Yeniden Refah Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya tarafından karşılanan Cemil Çolak ’a, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci İl Başkan Yardımcıları Mümin Bakırcı ve   Hızır Can ile Ardeşen İlçe Başkanı Orhan Çağatay  ve birçok teşkilat mensubu da eşlik etti.

Çayeli’nde hemşehrileri ile sohbet eden Cemil Çolak, yaşlı genç demeden birçok kişi ile konuşup dertlerini dinledi. Kendisine ‘Neden Amerika ile masaya oturdunuz? diyen bir vatandaşa ‘Sen beni sakallı Temel ile karıştırdın amca’ şeklinde karşılık vermesi heyettekileri ve çevredekileri bir hayli güldürdü. Çolak, esprili ve lafını esirgemeyen tavırları ile  hemşehrilerinin bir kere daha takdirini kazandı.

 Parti çalışmaları ve partisinin gündeme ilişkin fikirlerini anlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak,  parti üye standını da ziyaret ederek parti çalışanlarına moral desteği verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.