,, ,

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir

Siyaset 28.01.2023 - 13:12, Güncelleme: 28.01.2023 - 13:12 6540+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : "Muhalefet aciz ve çaresizdir.  Muhalefet şimdiden seçime ve sonuca çamur atmaya başlamıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir. Referandum ile yeni sisteme geçildi ve yeni sistemdeki ilk dönemidir. Yeni Dünya Partisi Genç Baş Lideri Emanullah Gündüz  şu şekilde konuştu: "Muhalefetin 11 defa toplanıp ulaştıkları sonuçun Cumhurbaşkanı aday olamaz noktası olması muhalefet açısından acizlik çaresizlik ve seviyesizliktir! Muhalefet yapmak değil yıkmak üzerine kurgulanmıştır! Sayın Cumhurbaşkanı yapılan referandum sonucu ile yeni sistemde halk tarafından seçilmiştir ve yeni sistemdeki ilk dönemidir ikinci defa aday olmasına hukuki ve siyasi engel yoktur. Muhalefet şimdiden seçime ve seçim sonucuna çamur atmaya başlamakla aslında mağlubiyetlerini de kabul etmiş oldular. Muhalefet şimdiden çamur atıp kafa karıştırıp algı ve manipülasyon yapmak hinliğine baş vurmuşlardır. Yeni Dünya Partisi olarak biz bu kısır muhalefet gibi Erdoğan aday olamaz basitliğini yapmayız Biz şu şekilde eleştirimizi yaparız ki o da Partili Cumhurbaşkanlığı doğru değildir. Cumhurbaşkanı partiler üstü olmalı ve aynı zamanda parti genel başkanı olmamalı. Referandum için Evet derken de başkanlık sistemine evet ama partili cumhurbaşkanlığı doğru değil bunu ilerde değiştireceğiz dedik. İktidar partisi Atatürk de İnönü de partili Cumhurbaşkanıydı diyor ama yanlış yanlıştır kim ve ne zaman olduğu onu tekrar yapanı doğru ve haklı yapmaz, ikisi de yanlıştır."
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz : " Muhalefet aciz ve çaresizdir.  Muhalefet şimdiden seçime ve sonuca çamur atmaya başlamıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci defa aday olma hakkına sahiptir. Referandum ile yeni sisteme geçildi ve yeni sistemdeki ilk dönemidir.

Yeni Dünya Partisi Genç Baş Lideri Emanullah Gündüz  şu şekilde konuştu: "Muhalefetin 11 defa toplanıp ulaştıkları sonuçun Cumhurbaşkanı aday olamaz noktası olması muhalefet açısından acizlik çaresizlik ve seviyesizliktir! Muhalefet yapmak değil yıkmak üzerine kurgulanmıştır! Sayın Cumhurbaşkanı yapılan referandum sonucu ile yeni sistemde halk tarafından seçilmiştir ve yeni sistemdeki ilk dönemidir ikinci defa aday olmasına hukuki ve siyasi engel yoktur. Muhalefet şimdiden seçime ve seçim sonucuna çamur atmaya başlamakla aslında mağlubiyetlerini de kabul etmiş oldular. Muhalefet şimdiden çamur atıp kafa karıştırıp algı ve manipülasyon yapmak hinliğine baş vurmuşlardır. Yeni Dünya Partisi olarak biz bu kısır muhalefet gibi Erdoğan aday olamaz basitliğini yapmayız Biz şu şekilde eleştirimizi yaparız ki o da Partili Cumhurbaşkanlığı doğru değildir. Cumhurbaşkanı partiler üstü olmalı ve aynı zamanda parti genel başkanı olmamalı. Referandum için Evet derken de başkanlık sistemine evet ama partili cumhurbaşkanlığı doğru değil bunu ilerde değiştireceğiz dedik. İktidar partisi Atatürk de İnönü de partili Cumhurbaşkanıydı diyor ama yanlış yanlıştır kim ve ne zaman olduğu onu tekrar yapanı doğru ve haklı yapmaz, ikisi de yanlıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.