,, ,

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Madrid antlaşması Türkiye için Dış politika başarısıdır diplomatik başarıdır

Siyaset 29.06.2022 - 13:22, Güncelleme: 29.06.2022 - 13:22 5443+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ "Madrid antlaşması Türkiye için Dış politika başarısıdır diplomatik başarıdır

Türkiye NATO'daki siyasi gücünü artırmıştır. Terörle dışta mücadelede uluslararası üstünlük sağlamıştır.
Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara 'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Madrid antlaşması ile ilgili konuştu "Bu bizim için Türkiye için oldukça sevindirici ve gurur vericidir" dedi. Genç Lider şunları kayda geçirdi: "Türkiye dış politikada etkin ve aktör duruşu ile çok olumlu bir sonuç almış ve NATO 'daki gücünü artırmıştır. Madrid antlaşması ile İsveç ve Finlandiya Türkiye'nin haklı taleplerini kabul ettiklerini gösterdiler. Türkiye terörle içteki başarısına bir de terörle dışardaki Uluslararası mücadelesine de başarı katmıştır. PKK ve Fetö ile mücadele edeceklerini kabul eden İsveç ve Finlandiya aslında bugüne kadar yaptıklarının da yanlış olduğunu göstermişlerdir. Türkiye PKK ve Fetö ev sahipliği ve destekçisi olan bu ülkelere karşı üstünlük sağlamıştır ama bununla beraber bu ülkeler aynı zamanda LGBT merkezleri ve fon destekçileri Türkiye LGBT ile mücadeleyi de uluslararası boyuta taşımalıdır. PKK Madrid antlaşması için bu bizim için kara bir gündür diyorsa milli şuurla siyaset yapan bizler için bu ak ve pak ve milli duygular ile sevindiğimiz bir gündür."
Türkiye NATO'daki siyasi gücünü artırmıştır. Terörle dışta mücadelede uluslararası üstünlük sağlamıştır.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara 'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Madrid antlaşması ile ilgili konuştu "Bu bizim için Türkiye için oldukça sevindirici ve gurur vericidir" dedi.

Genç Lider şunları kayda geçirdi: "Türkiye dış politikada etkin ve aktör duruşu ile çok olumlu bir sonuç almış ve NATO 'daki gücünü artırmıştır. Madrid antlaşması ile İsveç ve Finlandiya Türkiye'nin haklı taleplerini kabul ettiklerini gösterdiler. Türkiye terörle içteki başarısına bir de terörle dışardaki Uluslararası mücadelesine de başarı katmıştır.
PKK ve Fetö ile mücadele edeceklerini kabul eden İsveç ve Finlandiya aslında bugüne kadar yaptıklarının da yanlış olduğunu göstermişlerdir. Türkiye PKK ve Fetö ev sahipliği ve destekçisi olan bu ülkelere karşı üstünlük sağlamıştır ama bununla beraber bu ülkeler aynı zamanda LGBT merkezleri ve fon destekçileri Türkiye LGBT ile mücadeleyi de uluslararası boyuta taşımalıdır.
PKK Madrid antlaşması için bu bizim için kara bir gündür diyorsa milli şuurla siyaset yapan bizler için bu ak ve pak ve milli duygular ile sevindiğimiz bir gündür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.