,, ,

Yasak Elma ile ilgili sürpriz gelişme!

Tv-Dünyası 23.01.2023 - 17:27, Güncelleme: 23.01.2023 - 17:27 6744+ kez okundu.
 

Yasak Elma ile ilgili sürpriz gelişme!

Yasak Elma ile ilgili sürpriz gelişme!
Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu ’nun oturduğu; Eda Ece , Şevval Sam , Sevda Erginci , Biran Damla Yılmaz , Murat Aygen , Nehir Erdoğan , Şebnem Dönmez ve Bekir Aksoy 'un başrolünü paylaştığı dizinin bu sezon sona ereceği açıklanmıştı. Ancak, yaz aylarında Disney+ Türkiye için filminin çekilmesi planlanan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy 'un 7. sezonu da çekmeyi düşündüğü öğrenildi.
Yasak Elma ile ilgili sürpriz gelişme!

Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu ’nun oturduğu; Eda Ece , Şevval Sam , Sevda Erginci , Biran Damla Yılmaz , Murat Aygen , Nehir Erdoğan , Şebnem Dönmez ve Bekir Aksoy 'un başrolünü paylaştığı dizinin bu sezon sona ereceği açıklanmıştı.

Ancak, yaz aylarında Disney+ Türkiye için filminin çekilmesi planlanan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy 'un 7. sezonu da çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.