,, ,

Yardım Turları Başladı

Magazin 26.01.2023 - 10:40, Güncelleme: 26.01.2023 - 10:40 25116+ kez okundu.
 

Yardım Turları Başladı

Yardım Turları Başladı
Ünlü Mimar ve Mrallicimiz Merve Mermer , ramazan ayı yaklaşmasıyla birlikte yardım edeceği aileler için organizasyon turlarına başladı. Yardım edeceği 60 aile belirleyen cemiyet hayatının seçkin ismi Merve Mermer’in en büyük yardımcısı da oğlu Can Mermer oldu. Yardım sürecinde planlamada yalnız bırakmadığı Merve Mermer ile yoğun bir tempoda yardım organizasyonunu tamamlayan Can Mermer, yakın çevresinden taktir topladı. Ünlü Mimar Merve Mermer “ Toplum bilincini en iyi yerleştiren yardım kampanyaları biz bize yeteriz bilinciyle her geçen gün daha çoğalacak ve çocuklarımıza bu bilinci aşılamak biz ebeveynlere düşüyor. Can bu yardım kampanyamızda benle büyük gayret sarf etti onunla gurur duyuyorum” dedi. Özel günlerde yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken Merve Mermer, gelenek haline getirdiği ihtiyacı olana koşma hareketine devam ediyor.
Yardım Turları Başladı

Ünlü Mimar ve Mrallicimiz Merve Mermer , ramazan ayı yaklaşmasıyla birlikte yardım edeceği aileler için organizasyon turlarına başladı. Yardım edeceği 60 aile belirleyen cemiyet hayatının seçkin ismi Merve Mermer’in en büyük yardımcısı da oğlu Can Mermer oldu. Yardım sürecinde planlamada yalnız bırakmadığı Merve Mermer ile yoğun bir tempoda yardım organizasyonunu tamamlayan Can Mermer, yakın çevresinden taktir topladı.

Ünlü Mimar Merve Mermer “ Toplum bilincini en iyi yerleştiren yardım kampanyaları biz bize yeteriz bilinciyle her geçen gün daha çoğalacak ve çocuklarımıza bu bilinci aşılamak biz ebeveynlere düşüyor. Can bu yardım kampanyamızda benle büyük gayret sarf etti onunla gurur duyuyorum” dedi. Özel günlerde yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken Merve Mermer, gelenek haline getirdiği ihtiyacı olana koşma hareketine devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.