,, ,

Yalın’dan Yeni Rekor!

Müzik 25.04.2022 - 09:58, Güncelleme: 25.04.2022 - 09:58 13784+ kez okundu.
 

Yalın’dan Yeni Rekor!

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisinin 27 Mayıs Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde vereceği son konserinin biletleri konsere 40 gün kala tükendi!
2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser serisinin tüm biletleri  yine aylar öncesinde hayranlarının yoğun ilgisiyle tükendi. Yalın, yoğun ilgiyle gerçekleşen ve Mayıs’ın son haftasında gerçekleşecek olan yeni konserinde, sanat hayatına yön veren ve ona ilham olan, hepimizin hayatlarında da unutulmaz anıları olan şarkıları 27 Mayıs Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde söyleyecek. 27 kişilik dev bir orkestrayla iz bırakacak anlara sahne olacak Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” konserlerinin Mart ve Nisan ayı biletleri kısa sürede tükenmişti. 27 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşecek olan konserin biletleri ise rekor bir talep ile konserin kırk gün öncesinde tükendi! Kapı Açılış: 20:00  Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar”: 21:00    Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.
Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisinin 27 Mayıs Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde vereceği son konserinin biletleri konsere 40 gün kala tükendi!

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser serisinin tüm biletleri  yine aylar öncesinde hayranlarının yoğun ilgisiyle tükendi.

Yalın, yoğun ilgiyle gerçekleşen ve Mayıs’ın son haftasında gerçekleşecek olan yeni konserinde, sanat hayatına yön veren ve ona ilham olan, hepimizin hayatlarında da unutulmaz anıları olan şarkıları 27 Mayıs Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde söyleyecek. 27 kişilik dev bir orkestrayla iz bırakacak anlara sahne olacak Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” konserlerinin Mart ve Nisan ayı biletleri kısa sürede tükenmişti. 27 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşecek olan konserin biletleri ise rekor bir talep ile konserin kırk gün öncesinde tükendi!

Kapı Açılış: 20:00 

Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar”: 21:00 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri

Etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.