,, ,

Vahap Seçer Kimdir

Kimdir 28.01.2023 - 17:40, Güncelleme: 28.01.2023 - 17:40 9314+ kez okundu.
 

Vahap Seçer Kimdir

Vahap Seçer Kimdir?
Vahap Seçer 1963 yılında Mersin' in Tarsus İlçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesini Ziraat Mühendisi olarak tamamladı. Genç bir girişimci olarak 1987 yılında kurduğu işletme ile tarımsal üretim, sanayi ve ticaret alanlarında yatırımlarda bulundu. Kurucusu olduğu şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı. Vahap Seçer Ayrıca iş dünyasını temsil eden sanayi ve ticaret odalarında; ziraat mühendisi olarak da meslek odasında üyeliği bulunuyor. Çağdaş, laik ve yurtsever gençlerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla kurucusu olduğu Tarsus Güç Birliği Vakfı’ nda Mütevelli Heyeti Başkanlığı göreviyle toplumsal projelerde de görev aldı. 2007 ile 2015 yılları arasında 23. ve 24. Dönem CHP Mersin Milletvekili olarak TBMM' de görev yaptı. Vahap Seçer Görev süresince Tarım ve Köyişleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğinde görev aldı, başarılı çalışmalara imza attı. Vahap Seçer Doğduğu ve yaşadığı kentin sorunlarına çözüm önerilerini içeren projeler geliştirerek ve aktif çalışmalarda bulunarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Vahap Seçer Kimdir?

Vahap Seçer 1963 yılında Mersin' in Tarsus İlçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesini Ziraat Mühendisi olarak tamamladı. Genç bir girişimci olarak 1987 yılında kurduğu işletme ile tarımsal üretim, sanayi ve ticaret alanlarında yatırımlarda bulundu. Kurucusu olduğu şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı.

Vahap Seçer Ayrıca iş dünyasını temsil eden sanayi ve ticaret odalarında; ziraat mühendisi olarak da meslek odasında üyeliği bulunuyor. Çağdaş, laik ve yurtsever gençlerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla kurucusu olduğu Tarsus Güç Birliği Vakfı’ nda Mütevelli Heyeti Başkanlığı göreviyle toplumsal projelerde de görev aldı. 2007 ile 2015 yılları arasında 23. ve 24. Dönem CHP Mersin Milletvekili olarak TBMM' de görev yaptı.

Vahap Seçer Görev süresince Tarım ve Köyişleri Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğinde görev aldı, başarılı çalışmalara imza attı. Vahap Seçer Doğduğu ve yaşadığı kentin sorunlarına çözüm önerilerini içeren projeler geliştirerek ve aktif çalışmalarda bulunarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.