,, ,

Ünlü sanatçı Nurdoğan Öz'den ''Pişman Değilim''

Müzik 26.01.2023 - 14:04, Güncelleme: 26.01.2023 - 14:04 10792+ kez okundu.
 

Ünlü sanatçı Nurdoğan Öz'den ''Pişman Değilim''

Ünlü sanatçı Nurdoğan Öz'den ''Pişman Değilim''
Yaptığı besteler ünlü sanatçılar tarafından seslendirilmiş ve hit olmuş Nurdoğan Öz ,sözleri Naim Güler 'e bestesi ise kendisine ait yepyeni single çalışması ''Pişman Değilim''i 4K MEDYA YAPIM etiketi ile dijital platformlarda yayınlayarak müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının aranjör koltuğunda duayen aranjör Candar Köker otururken,klip yönetmenliğinde  koltuğunda ise sanatçının kendisi oturmakta. İ.T.Ü Devlet Konservatuarı mezunu olan Nurdoğan Öz ;yıllarca birçok ünlü mekanlarda sahneler almış ve bugüne kadar hit olmuş birçok esere imzasını atmıştır.Son olarak ''Bestecisinden''isimli,dört eserlik albümünü yayınlayan sanatçı müzikseverlerden ve müzik otoritelerinen tam not almıştır. Aynı zamanda klasik türk musikisinden başlayarak günümüze dek icra edilen her tarz müzik ile yakından ilgilenen ve repertuvarında yer veren sanatçı;4K Medya Yapım şirketinin kurucu ortağıdır. Bugüne kadar birçok başarılı projeye hayat veren ve aynı zamanda tüm göze mekanların aranan sanatçısı haline gelen Nurdoğan ÖZ;''Hiçbir şekil ve hiçbir kelime kalbin derinliklerini ve özelliklerini müzik kadar anlatamaz.Ben ruhumun derinliklerini ince ince işleyerek sürekli üretmeye devam edeceğim ve ciğerlerim parçalanana kadar siz müzikseverlere şarkılar söyleyeceğim.''sözleri olan müziğe olan tutkusunu belirtiyor. Yılların tecrübesi ve beyefendi kişiliği ile dikkati çeken sanatçının daha neler neler yapacağı müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından heyecanla bekleniyor.
Ünlü sanatçı Nurdoğan Öz'den ''Pişman Değilim''

Yaptığı besteler ünlü sanatçılar tarafından seslendirilmiş ve hit olmuş Nurdoğan Öz ,sözleri Naim Güler 'e bestesi ise kendisine ait yepyeni single çalışması ''Pişman Değilim''i 4K MEDYA YAPIM etiketi ile dijital platformlarda yayınlayarak müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şarkının aranjör koltuğunda duayen aranjör Candar Köker otururken,klip yönetmenliğinde  koltuğunda ise sanatçının kendisi oturmakta.
İ.T.Ü Devlet Konservatuarı mezunu olan Nurdoğan Öz ;yıllarca birçok ünlü mekanlarda sahneler almış ve bugüne kadar hit olmuş
birçok esere imzasını atmıştır.Son olarak ''Bestecisinden''isimli,dört eserlik albümünü yayınlayan sanatçı müzikseverlerden ve müzik otoritelerinen tam not almıştır.

Aynı zamanda klasik türk musikisinden başlayarak günümüze dek icra edilen her tarz müzik ile yakından ilgilenen ve repertuvarında yer veren sanatçı;4K Medya Yapım şirketinin kurucu ortağıdır.

Bugüne kadar birçok başarılı projeye hayat veren ve aynı zamanda tüm göze mekanların aranan sanatçısı haline gelen Nurdoğan ÖZ;''Hiçbir şekil ve hiçbir kelime kalbin derinliklerini ve özelliklerini müzik kadar anlatamaz.Ben ruhumun derinliklerini ince ince işleyerek sürekli üretmeye devam edeceğim ve ciğerlerim parçalanana kadar siz müzikseverlere şarkılar söyleyeceğim.''sözleri olan müziğe olan tutkusunu belirtiyor.

Yılların tecrübesi ve beyefendi kişiliği ile dikkati çeken sanatçının daha neler neler yapacağı müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.