,, ,

Ünlü Sanatçi Mehmet Çevik, Adiyaman’da Yaşayan Yüzde 98 Engelli Yetim Öğrenci Muhammed’in Imdadina Yetişti.

Magazin 29.03.2022 - 10:44, Güncelleme: 29.03.2022 - 10:47 11998+ kez okundu.
 

Ünlü Sanatçi Mehmet Çevik, Adiyaman’da Yaşayan Yüzde 98 Engelli Yetim Öğrenci Muhammed’in Imdadina Yetişti.

Küçük çocuğun tedavisine katkida bulunan mehmet çevik’e muhammed’in sinif arkadaşlarindan duygulandiran bir teşekkür geldi.
Sanatçı Mehmet Çevik bu kez verdiği konserler yada sahne şovlarıyla değil, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle gündeme geldi. Adıyaman da yaşayan ve %98 engelli olan Muhammed’in öğretmeninin ulaştığı Çevik, yetim olan küçük çocuğun maddi zorluklar nedeniyle tedavisinin yarım kaldığını öğrenince hemen harekete geçti. Muhammed’in tedavi masraflarına destek olan sanatçı, ertesi gün karşılaştığı sürprizle de çok mutlu oldu.   ÇOCUKLARDAN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR Küçük Muhamedd’in tedavisinin artık devam edeceğini öğrenen sınıf arkadaşları, Mehmet Çevik ve eşi Gizem Çevik için bir pankart hazırlayarak, ünlü çifte sosyal medya aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler. Aldığı mesaj karşısında çok duygulanan Mehmet Çevik “Umarım Muhammed daha büyük sıkıntılar çekmez. Keşke gücümüz yetse de daha onun gibi nicelerine yetişebilsek. O çocukların duası bize yeter...” dedi.  
Küçük çocuğun tedavisine katkida bulunan mehmet çevik’e muhammed’in sinif arkadaşlarindan duygulandiran bir teşekkür geldi.

Sanatçı Mehmet Çevik bu kez verdiği konserler yada sahne şovlarıyla değil, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle gündeme geldi. Adıyaman da yaşayan ve %98 engelli olan Muhammed’in öğretmeninin ulaştığı Çevik, yetim olan küçük çocuğun maddi zorluklar nedeniyle tedavisinin yarım kaldığını öğrenince hemen harekete geçti. Muhammed’in tedavi masraflarına destek olan sanatçı, ertesi gün karşılaştığı sürprizle de çok mutlu oldu.

 

ÇOCUKLARDAN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR

Küçük Muhamedd’in tedavisinin artık devam edeceğini öğrenen sınıf arkadaşları, Mehmet Çevik ve eşi Gizem Çevik için bir pankart hazırlayarak, ünlü çifte sosyal medya aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler. Aldığı mesaj karşısında çok duygulanan Mehmet Çevik “Umarım Muhammed daha büyük sıkıntılar çekmez. Keşke gücümüz yetse de daha onun gibi nicelerine yetişebilsek. O çocukların duası bize yeter...” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.