,, ,

Ünal Çetin Kimdir

Kimdir 31.01.2023 - 16:00, Güncelleme: 31.01.2023 - 16:00 9425+ kez okundu.
 

Ünal Çetin Kimdir

Ünal Çetin Kimdir?
10 Nisan 1972 tarihinde Çanakkale ’nin Ezine ilçesinde doğan Ünal Çetin ; ilköğretimini Ezine; orta ve lise eğitimini ise babasının memuriyeti sebebiyle geldikleri Gökçeada’da tamamladı. Yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlayıp 1993 yılında Bitlis’in Güroymak ilçesinde meslek hayatına başladı. Bitlis'teki görevinin ardından Gökçeada’ya tayin olan Ünal Çetin , Uğurlu Köyü İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.   Sosyal kişilik yönü son derece gelişmiş olan Ünal Çetin aktif halde sosyal faaliyetler içinde bulunmuş ve meslek hayatı süresince, Türk Eğitim-Sen Temsilciliği ve İLKSAN Çanakkale Üst Kurul Delegesi olarak görev yapmıştır.   Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminden sonra Gökçeada Belediye Başkanı seçilmiş; Başkanlığının yanı sıra Gelibolu Yarımadası Gelibolu, Eceabat ve Gökçeada Turizm Altyapı ve Hizmet Birliği Başkanlığını devam ettirmekte olup; farklı sivil toplum kuruluşlarında yöneticiliğin yanı sıra gönüllü çalışmalarda bulunan Ünal Çetin evli ve iki çocuk babasıdır.  
Ünal Çetin Kimdir?

10 Nisan 1972 tarihinde Çanakkale ’nin Ezine ilçesinde doğan Ünal Çetin ; ilköğretimini Ezine; orta ve lise eğitimini ise babasının memuriyeti sebebiyle geldikleri Gökçeada’da tamamladı. Yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlayıp 1993 yılında Bitlis’in Güroymak ilçesinde meslek hayatına başladı. Bitlis'teki görevinin ardından Gökçeada’ya tayin olan Ünal Çetin , Uğurlu Köyü İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

 
Sosyal kişilik yönü son derece gelişmiş olan Ünal Çetin aktif halde sosyal faaliyetler içinde bulunmuş ve meslek hayatı süresince, Türk Eğitim-Sen Temsilciliği ve İLKSAN Çanakkale Üst Kurul Delegesi olarak görev yapmıştır.  
Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminden sonra Gökçeada Belediye Başkanı seçilmiş; Başkanlığının yanı sıra Gelibolu Yarımadası Gelibolu, Eceabat ve Gökçeada Turizm Altyapı ve Hizmet Birliği Başkanlığını devam ettirmekte olup; farklı sivil toplum kuruluşlarında yöneticiliğin yanı sıra gönüllü çalışmalarda bulunan Ünal Çetin evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.