,, ,

Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen

Kültür-Sanat 20.06.2022 - 14:14, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:14 29928+ kez okundu.
 

Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen’in hayatını konu alan belgesel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da ücretsiz olarak gösterime girecek.
Dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen’in hayatını konu alan “Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen” belgeseli, 22 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da Eskişehirliler ile buluşacak. Yapımcı-yönetmen Gülşah Çeliker’in, Sabiha Gökçen’in başarı dolu müthiş kariyeri ve olağanüstü hayat hikâyesini anlatan, 5 yıllık bir çalışmanın sonunda gerçekleştirdiği belgesel, Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da ücretsiz olarak gösterime girecek. “Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen” belgeseli genelde Türkiye Cumhuriyeti tarihini, özelde ise havacılık tarihi ile Atatürk Türkiye’sinde barış ve kadın temalarını beraber ele alıyor.
Sabiha Gökçen’in hayatını konu alan belgesel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da ücretsiz olarak gösterime girecek.

Dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen’in hayatını konu alan “Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen” belgeseli, 22 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da Eskişehirliler ile buluşacak.

Yapımcı-yönetmen Gülşah Çeliker’in, Sabiha Gökçen’in başarı dolu müthiş kariyeri ve olağanüstü hayat hikâyesini anlatan, 5 yıllık bir çalışmanın sonunda gerçekleştirdiği belgesel, Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da ücretsiz olarak gösterime girecek.

“Türk Kızı, Gök Kızı, Atatürk Kızı: Sabiha Gökçen” belgeseli genelde Türkiye Cumhuriyeti tarihini, özelde ise havacılık tarihi ile Atatürk Türkiye’sinde barış ve kadın temalarını beraber ele alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.