,, ,

Tuğçe Kazaz Kimdir ?

Kimdir 19.08.2022 - 12:58, Güncelleme: 19.08.2022 - 13:02 9553+ kez okundu.
 

Tuğçe Kazaz Kimdir ?

Tuğçe Kazaz Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki Tuğçe Kazaz kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında? Nerelidir? İşte tüm detaylar
Tuğçe Kazaz 1982 yılında Balıkesir Edremit’te dünyaya gelmiştir. Eski Türk mankenlerinden olan Kazaz 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etmiştir. Ortaokul ve lise eğitimlerini Özel Ortadoğu Koleji ve Antalya Koleji'nde tamamladı. Ardından Tuğçe Kazaz lisansını İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden aldı ancak devamsızlık yüzünden kalınca okulu bıraktı. Oyunculuk yapmaya da başlayan Kazaz bir dönem sevilen şarkıcı Kenan Doğulu ile de ilişki yaşamıştır.Tuğçe Kazaz bir dönem Porto Germeno’da bulunan Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olmuştu. Ardından Maria Seitaridis ismiyle hayatına devam etmişti.Eski manken Tuğçe Kazaz 2005 yılında Atina'da Yunan oyuncu George Seitaridis ile evlenen Kazaz, Yunanistan'da yaşamaya başlamıştı. Evliliği 3 yılın ardından noktalanan Tuğçe Kazaz Türkiye'ye yeniden dönüp Müslüman olmuştu. Haber : Melek Gözen
Tuğçe Kazaz Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki Tuğçe Kazaz kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında? Nerelidir? İşte tüm detaylar

Tuğçe Kazaz 1982 yılında Balıkesir Edremit’te dünyaya gelmiştir. Eski Türk mankenlerinden olan Kazaz 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etmiştir.

Ortaokul ve lise eğitimlerini Özel Ortadoğu Koleji ve Antalya Koleji'nde tamamladı. Ardından Tuğçe Kazaz lisansını İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden aldı ancak devamsızlık yüzünden kalınca okulu bıraktı. Oyunculuk yapmaya da başlayan Kazaz bir dönem sevilen şarkıcı Kenan Doğulu ile de ilişki yaşamıştır. Tuğçe Kazaz bir dönem Porto Germeno’da bulunan Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olmuştu.

Ardından Maria Seitaridis ismiyle hayatına devam etmişti.Eski manken Tuğçe Kazaz 2005 yılında Atina'da Yunan oyuncu George Seitaridis ile evlenen Kazaz, Yunanistan'da yaşamaya başlamıştı. Evliliği 3 yılın ardından noktalanan Tuğçe Kazaz Türkiye'ye yeniden dönüp Müslüman olmuştu.

Haber : Melek Gözen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.