,, ,

Toyota Yeni Tam Elektrikli “Bz Kompakt Suv Konseptini” Tanıttı

Otomobil 17.11.2022 - 14:25, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:25 81328+ kez okundu.
 

Toyota Yeni Tam Elektrikli “Bz Kompakt Suv Konseptini” Tanıttı

Toyota Yeni Tam Elektrikli “Bz Kompakt Suv Konseptini” Tanıttı
Toyota, yeni bZ Kompakt SUV Konsepti’nin örtüsünü global tanıtımla birlikte 2022 Los Angeles Auto Show’da kaldırdı. “bZ” (Beyond Zero) ürün gamını genişletmeyi planlayan Toyota, Aralık ayında ise konsept hakkında daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor. Toyota bZ Kompakt SUV Konsepti, tam elektrikli olarak tasarlandı. Minimalist tasarıma sahip araç, sürdürülebilir materyallerle birlikte çevreye en az etki yapacak biçimde geliştirildi. KABİN TASARIMINDA GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ MALZEMELER KULLANILDI Tasarım ekibi, aracın kabin tasarımında Beyond Zero temasından yola çıkarak bitki bazlı ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan koltuklar gibi birçok çevreci dokunuşa imza attı. Konseptte yer alan araç içi kişisel asistan ise, gelen komutlara yanıt vererek sesli ve görsel olarak sürücü veya yolcularla temas kurabiliyor.
Toyota Yeni Tam Elektrikli “Bz Kompakt Suv Konseptini” Tanıttı

Toyota, yeni bZ Kompakt SUV Konsepti’nin örtüsünü global tanıtımla birlikte 2022 Los Angeles Auto Show’da kaldırdı. “bZ” (Beyond Zero) ürün gamını genişletmeyi planlayan Toyota, Aralık ayında ise konsept hakkında daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor.

Toyota bZ Kompakt SUV Konsepti, tam elektrikli olarak tasarlandı. Minimalist tasarıma sahip araç, sürdürülebilir materyallerle birlikte çevreye en az etki yapacak biçimde geliştirildi.

KABİN TASARIMINDA GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ MALZEMELER KULLANILDI

Tasarım ekibi, aracın kabin tasarımında Beyond Zero temasından yola çıkarak bitki bazlı ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan koltuklar gibi birçok çevreci dokunuşa imza attı. Konseptte yer alan araç içi kişisel asistan ise, gelen komutlara yanıt vererek sesli ve görsel olarak sürücü veya yolcularla temas kurabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.