,, ,

The Mother Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Tv-Dünyası 18.01.2023 - 17:25, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:25 6022+ kez okundu.
 

The Mother Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

The Mother Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak
Lopez’in başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği The Mother , 12 Mayıs 2023’te sadece Netflix ’te.   Niki Caro’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ile beraber Joseph Fiennes , Omari Hardwick , Gael Garcia Bernal , Paul Raci ve Lucy Paez yer alıyor.   Tehlikeli düşmanlardan kaçan bir suikastçıyı konu alan film, bu suikastçının yıllar önce terk ettiği kızını korumak için gizlendiği yerden çıkmasıyla gelişen olayları ekrana taşıyor.
The Mother Filmi Netflix'te izleyiciyle buluşturacak

Lopez’in başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği The Mother , 12 Mayıs 2023’te sadece Netflix ’te.

 

Niki Caro’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ile beraber Joseph Fiennes , Omari Hardwick , Gael Garcia Bernal , Paul Raci ve Lucy Paez yer alıyor.

 

Tehlikeli düşmanlardan kaçan bir suikastçıyı konu alan film, bu suikastçının yıllar önce terk ettiği kızını korumak için gizlendiği yerden çıkmasıyla gelişen olayları ekrana taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.