,, ,

TEPEBAŞI’NDA GENÇLER, JAPONCA ÖĞRENİYOR

Eğitim 23.03.2022 - 15:13, Güncelleme: 23.03.2022 - 15:13 15854+ kez okundu.
 

TEPEBAŞI’NDA GENÇLER, JAPONCA ÖĞRENİYOR

TEPEBAŞI’NDA GENÇLER, JAPONCA ÖĞRENİYOR
38 farklı branşta eğitimlerin devam ettiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz olarak verilen dil eğitimlerinden Japonca gençlerden ilgi görüyor.   38 farklı branşta eğitimlerin devam ettiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz olarak verilen dil eğitimlerinden Japonca gençlerden ilgi görüyor. Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. Gençlik Merkezleri'nde yeni dönem eğitimleri de 38 farklı branşta devam ediyor. Bu kapsamda ücretsiz olarak verilen 4 yabancı dil eğitiminden biri olan Japonca kursu da gençlerden ilgi görüyor. 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde 30 kursiyerin katılımı ile düzenlenen eğitimler, gençlerden beğeni topluyor. Haftada 2 gün, toplam 136 saatten oluşan eğitimler sayesinde gençler kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.
TEPEBAŞI’NDA GENÇLER, JAPONCA ÖĞRENİYOR

38 farklı branşta eğitimlerin devam ettiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz olarak verilen dil eğitimlerinden Japonca gençlerden ilgi görüyor.
 

38 farklı branşta eğitimlerin devam ettiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde ücretsiz olarak verilen dil eğitimlerinden Japonca gençlerden ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri'nde yeni dönem eğitimleri de 38 farklı branşta devam ediyor. Bu kapsamda ücretsiz olarak verilen 4 yabancı dil eğitiminden biri olan Japonca kursu da gençlerden ilgi görüyor. 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde 30 kursiyerin katılımı ile düzenlenen eğitimler, gençlerden beğeni topluyor. Haftada 2 gün, toplam 136 saatten oluşan eğitimler sayesinde gençler kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.