,, ,

Tatil Stiline NetWork Dokunuşu

Moda 19.07.2022 - 11:04, Güncelleme: 19.07.2022 - 11:04 30076+ kez okundu.
 

Tatil Stiline NetWork Dokunuşu

NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, yaza hafiflik katan renkli tasarımlarıyla yazı doyasıya yaşamak isteyenlerin tatil valizlerine stil dolu bir imza atıyor.
NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, kaliteli kumaşları, canlı renkleri ve güçlü siluetleriyle tatil valizlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. NetWork Yaz 2022 Kadın Koleksiyonu, enerji dolu renkleri ve desenleriyle yaz aylarının coşkusunu tasarımlara taşıyor. Koleksiyonda yer alan trend baskılar, uçuşan etekler yaz elbiseleri, lüks ve konforu tatil valizlerine eşlik ediyor. Floral desenli kimono ve pareolar, makrome detaylı triko elbiseler, canlı renklerde bikini ve mayolar ise NetWork kadının yüksek enerjili ve kendinden emin görünümünü plajlara taşıyor. NetWork Yaz 2022 Erkek Koleksiyonu, stil sahibi ve cool görünümler ile tatil valizlerinin anahtar parçalarını bir araya getiriyor. Yazın pozitif ruhunu yansıtan degrade tişörtler, renkli keten gömlekler, slim fit pantolonlar tatil boyunca fonksiyonel bir şıklık vadediyor. Sıcak yaz aylarının olmazsa olmazı tematik desenlerdeki mayolar ise keten gömlekler ile tamamlanarak dikkat çekici ve konforlu plaj siluetlerine hayat veriyor.  NetWork Shoes & Bags koleksiyonunda bulunan hasır ve hazeran dokulu çantalar, örgü detaylı düz terlikler, kalın bantlı deri ve süet sandaletler plaj stilinin tamamlayıcıları arasında yer alırken, renkli loaferlar ve kolayca kombinlenen sneakerlar tatilinizin her anına eşlik ediyor.
NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, yaza hafiflik katan renkli tasarımlarıyla yazı doyasıya yaşamak isteyenlerin tatil valizlerine stil dolu bir imza atıyor.

NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, kaliteli kumaşları, canlı renkleri ve güçlü siluetleriyle tatil valizlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

NetWork Yaz 2022 Kadın Koleksiyonu, enerji dolu renkleri ve desenleriyle yaz aylarının coşkusunu tasarımlara taşıyor. Koleksiyonda yer alan trend baskılar, uçuşan etekler yaz elbiseleri, lüks ve konforu tatil valizlerine eşlik ediyor. Floral desenli kimono ve pareolar, makrome detaylı triko elbiseler, canlı renklerde bikini ve mayolar ise NetWork kadının yüksek enerjili ve kendinden emin görünümünü plajlara taşıyor.

NetWork Yaz 2022 Erkek Koleksiyonu, stil sahibi ve cool görünümler ile tatil valizlerinin anahtar parçalarını bir araya getiriyor. Yazın pozitif ruhunu yansıtan degrade tişörtler, renkli keten gömlekler, slim fit pantolonlar tatil boyunca fonksiyonel bir şıklık vadediyor. Sıcak yaz aylarının olmazsa olmazı tematik desenlerdeki mayolar ise keten gömlekler ile tamamlanarak dikkat çekici ve konforlu plaj siluetlerine hayat veriyor. 

NetWork Shoes & Bags koleksiyonunda bulunan hasır ve hazeran dokulu çantalar, örgü detaylı düz terlikler, kalın bantlı deri ve süet sandaletler plaj stilinin tamamlayıcıları arasında yer alırken, renkli loaferlar ve kolayca kombinlenen sneakerlar tatilinizin her anına eşlik ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.