,, ,

Tanju Özcan Kimdir

Kimdir 23.12.2022 - 13:27, Güncelleme: 23.12.2022 - 13:27 9499+ kez okundu.
 

Tanju Özcan Kimdir

Tanju Özcan Kimdir?
Tanju Özcan  1973 yılında Bolu'da doğdu.  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Belediye Meclis Üyeliği, Boluspor Yöneticiliği, Tanju Özcan CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24, 25 ,26 ve 27. Dönemde Bolu Milletvekili seçildi. 24. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. Tanju Özcan  26. Dönemde İçişleri Komisyonu Üyeliği yaptı. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Tanju Özcan , evli ve 1 çocuk babasıdır. Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanıdır
Tanju Özcan Kimdir?

Tanju Özcan  1973 yılında Bolu'da doğdu.  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Belediye Meclis Üyeliği, Boluspor Yöneticiliği, Tanju Özcan CHP Bolu Merkez İlçe ve CHP Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24, 25 ,26 ve 27. Dönemde Bolu Milletvekili seçildi.

24. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. Tanju Özcan  26. Dönemde İçişleri Komisyonu Üyeliği yaptı. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilen Tanju Özcan , evli ve 1 çocuk babasıdır.  Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.