,, ,

''Suret, Sima, Faça'' Resim Sergisi, Deniz Arcak Atölyehane'de

Kültür-Sanat 19.12.2022 - 14:00, Güncelleme: 19.12.2022 - 14:02 45379+ kez okundu.
 

''Suret, Sima, Faça'' Resim Sergisi, Deniz Arcak Atölyehane'de

''Suret, Sima, Faça'' Resim Sergisi, Deniz Arcak Atölyehane'de
Soyut figüratif üslupla çalışan sanatçının, kadına yönelik şiddet konusunu işleyen çalışmaları sergide yer alıyor. Sert temaları ve kara mizahı kullanmaktan çekinmeyen Arzu Taşçıoğlu insan yüzünü farklı üslubuyla merceğe alıyor.  Resimli kitapları, yayımlanan illüstrasyonları ve kolajlarıyla tanıdığımız Taşçıoğlu'nun, bir astronotun günlüğü şeklinde tasarladığı Uzay Günlükleri serisinden resimleri de sergide görebilirsiniz. ''Suret Sima Faça'' 24 Aralık 2023’e kadar açık kalacak. Arzu Taşçıoğlu ’nun son çalışmalarını içeren bu ilham verici sergi için Deniz Arcak Atölyehane ’de görüşmek dileğiyle. (Pazartesi hariç 11:00-18:00 saaatleri arasında gezilebilir. Bunun dışında bir saatte gezmek için lütfen arayıp randevu alın.)    Deniz Arcak Atölyehane instagram: @denizarcakatolyehane instagram: @arzu_tascioglu Bağdat Caddesi, Yakutlar Sokak. No:8/Daire:1 Irkılata Apt. Cadebostan, Kadıköy-İstanbul
''Suret, Sima, Faça'' Resim Sergisi, Deniz Arcak Atölyehane'de

Soyut figüratif üslupla çalışan sanatçının, kadına yönelik şiddet konusunu işleyen çalışmaları sergide yer alıyor. Sert temaları ve kara mizahı kullanmaktan çekinmeyen Arzu Taşçıoğlu insan yüzünü farklı üslubuyla merceğe alıyor. 

Resimli kitapları, yayımlanan illüstrasyonları ve kolajlarıyla tanıdığımız Taşçıoğlu'nun, bir astronotun günlüğü şeklinde tasarladığı Uzay Günlükleri serisinden resimleri de sergide görebilirsiniz.

''Suret Sima Faça'' 24 Aralık 2023’e kadar açık kalacak. Arzu Taşçıoğlu ’nun son çalışmalarını içeren bu ilham verici sergi için Deniz Arcak Atölyehane ’de görüşmek dileğiyle.

(Pazartesi hariç 11:00-18:00 saaatleri arasında gezilebilir. Bunun dışında bir saatte gezmek için lütfen arayıp randevu alın.) 

 

Deniz Arcak Atölyehane

instagram: @denizarcakatolyehane

instagram: @arzu_tascioglu

Bağdat Caddesi, Yakutlar Sokak. No:8/Daire:1 Irkılata Apt.
Cadebostan, Kadıköy-İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.