,, ,

Sırmaıson Raynaud’un Yeni Koleksiyonu ‘Pépıtes’i Tanıttı

Alışveriş 14.12.2022 - 19:36, Güncelleme: 14.12.2022 - 19:36 62251+ kez okundu.
 

Sırmaıson Raynaud’un Yeni Koleksiyonu ‘Pépıtes’i Tanıttı

Sırmaıson Raynaud’un Yeni Koleksiyonu ‘Pépıtes’i Tanıttı
Sirmaison ’un Türkiye temsilciliğini yaptığı, Limoges porselen geleneğinin en özel temsilcisi Raynaud, yeni koleksiyonu ‘Pépites’i tanıttı. Zerafet arayışı içinde bir asırdır rafine porselenler yaratan Raynaud’nun, sanat, gastronomi ve tarih gibi farklı alanlardan aldığı ilham ile tasarladığı koleksiyonlarının her parçası yüksek bir ifade gücü taşır. Mariela Schwarz Montiel tarafından tasarlanan ‘Pépites’ koleksiyonu, değerli taş formu verilmiş dizaynı, mat porselen dokusu ve yansımalarla zenginleşen on bir farklı renk seçeneği ile Raynaud koleksiyonları arasında bir farklılık… Bir mücevher kutusunu andıran ‘Pépites’ler küçük porsiyonlarda sunulan tadım yemekleri için büyüleyici bir servis olduğu gibi, dekoratif olarak iç mekanların en güzel mücevheri olacak özel bir objedir. Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak ortaklığıyla 2012’den beri dünyaca ünlü pek çok markayı yaşam alanlarına değer katmak misyonuyla Türkiye’ye getiren Sırmaison , bünyesinde bulunan Raynaud’nun ‘Pépites’ koleksiyonunu ürünleri arasına katarak Türkiye’deki meraklıları ile buluşturdu. 13 Aralık’ta Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’un içinde yer alan ve geleneksel İtalyan aile yemeklerini paylaşımlık tabaklar ile sofraya taşıyan Olea Restaurant’ta, Raynaud Limoges CEO’su Bertrand Raynaud’nun katılımıyla gerçekleşen öğle yemeğinde ‘Pépites’ler ve Raynaud porselenleri ile kurulan masa görenleri hayran bıraktı. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber göz alıcı ve kalabalık sofraların heyecanı artarken, misafirler Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak’tan şık yeni yıl sofraları kurmak için tavsiyeler aldılar. Davetlilerin Olea Restaurant’ın enfes menüsünü deneyimlediği öğle yemeğine katılanlar arasında Edwina Sponza , Mine Kalpakçıoğlu , Aylin Tahincioğlu , Elif Dürüst , Şebnem Çapa , Zeynep Üstünel , Suzan Toplusoy gibi isimler yer aldı. Sırmaison Hakkında Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak ortaklığıyla kurulan Sirmaison, 2012 senesinden bu yana dünyaca unlu porselen ve çatal bıçak takımlarının yanında sofralarınızı süslemek üzere kendi tasarım aksesuarlarını da müşterilerine sunuyor. Sırmaison marka ve ürün seçkisi arasında, çatal bıçak konusunda dünyanın en ünlü Fransız markalarından Ercuis, porselende Fransız Raynaud Limoges, kristal kalitesi yüksek olarak öne çıkan Lalique, Moser, Baccarat; porselende oldukça iddialı Vista Allegre, Bernardaud, J.L. Coquet ve Marie Daige aksesuarda Greggio, Michael Aram gibi yaklaşık 30 dünya markası bulunmaktadır. Türk tasarımcıların birbirinden güzel ürünlerine de yer verilmektedir. Türkiye genelinde 5 mağaza ile gümüşten altına, porselenden kristale kadar dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak takımlarını, yemek servislerini ve aksesuarlarını bulabileceğiniz Sirmaison evine özen gösterenlerin ortak adresi olmaya devam ediyor.
Sırmaıson Raynaud’un Yeni Koleksiyonu ‘Pépıtes’i Tanıttı

Sirmaison ’un Türkiye temsilciliğini yaptığı, Limoges porselen geleneğinin en özel temsilcisi Raynaud, yeni koleksiyonu ‘Pépites’i tanıttı. Zerafet arayışı içinde bir asırdır rafine porselenler yaratan Raynaud’nun, sanat, gastronomi ve tarih gibi farklı alanlardan aldığı ilham ile tasarladığı koleksiyonlarının her parçası yüksek bir ifade gücü taşır.

Mariela Schwarz Montiel tarafından tasarlanan ‘Pépites’ koleksiyonu, değerli taş formu verilmiş dizaynı, mat porselen dokusu ve yansımalarla zenginleşen on bir farklı renk seçeneği ile Raynaud koleksiyonları arasında bir farklılık… Bir mücevher kutusunu andıran ‘Pépites’ler küçük porsiyonlarda sunulan tadım yemekleri için büyüleyici bir servis olduğu gibi, dekoratif olarak iç mekanların en güzel mücevheri olacak özel bir objedir.

Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak ortaklığıyla 2012’den beri dünyaca ünlü pek çok markayı yaşam alanlarına değer katmak misyonuyla Türkiye’ye getiren Sırmaison , bünyesinde bulunan Raynaud’nun ‘Pépites’ koleksiyonunu ürünleri arasına katarak Türkiye’deki meraklıları ile buluşturdu. 13 Aralık’ta Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’un içinde yer alan ve geleneksel İtalyan aile yemeklerini paylaşımlık tabaklar ile sofraya taşıyan Olea Restaurant’ta, Raynaud Limoges CEO’su Bertrand Raynaud’nun katılımıyla gerçekleşen öğle yemeğinde ‘Pépites’ler ve Raynaud porselenleri ile kurulan masa görenleri hayran bıraktı. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber göz alıcı ve kalabalık sofraların heyecanı artarken, misafirler Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak’tan şık yeni yıl sofraları kurmak için tavsiyeler aldılar. Davetlilerin Olea Restaurant’ın enfes menüsünü deneyimlediği öğle yemeğine katılanlar arasında Edwina Sponza , Mine Kalpakçıoğlu , Aylin Tahincioğlu , Elif Dürüst , Şebnem Çapa , Zeynep Üstünel , Suzan Toplusoy gibi isimler yer aldı.

Sırmaison Hakkında
Şirin Yalçın ve Rosella Karabacak ortaklığıyla kurulan Sirmaison, 2012 senesinden bu yana dünyaca unlu porselen ve çatal bıçak takımlarının yanında sofralarınızı süslemek üzere kendi tasarım aksesuarlarını da müşterilerine sunuyor.
Sırmaison marka ve ürün seçkisi arasında, çatal bıçak konusunda dünyanın en ünlü Fransız markalarından Ercuis, porselende Fransız Raynaud Limoges, kristal kalitesi yüksek olarak öne çıkan Lalique, Moser, Baccarat; porselende oldukça iddialı Vista Allegre, Bernardaud, J.L. Coquet ve Marie Daige aksesuarda Greggio, Michael Aram gibi yaklaşık 30 dünya markası bulunmaktadır. Türk tasarımcıların birbirinden güzel ürünlerine de yer verilmektedir.
Türkiye genelinde 5 mağaza ile gümüşten altına, porselenden kristale kadar dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak takımlarını, yemek servislerini ve aksesuarlarını bulabileceğiniz Sirmaison evine özen gösterenlerin ortak adresi olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.