,, ,

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’ndan Darüşşafakalı Öğrencilere Sürpriz

Yaşam 09.04.2022 - 11:54, Güncelleme: 09.04.2022 - 11:54 22491+ kez okundu.
 

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’ndan Darüşşafakalı Öğrencilere Sürpriz

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’ndan Darüşşafakalı Öğrencilere Sürpriz
Venezuela’da sosyal sorumluluk amacıyla kurulan Venezuela Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, 8 Nisan Cuma günü Darüşşakafa Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda Darüşşafaka’lı öğrencilerle buluştu. 6 ve 7 Nisan’da İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiyle buluşan Orkestra, 8 Nisan akşamı da konservatuvarlar ve güzel sanatlar liselerinin müzik bölümü öğrencilerine özel ücretsiz bir konser veriyor.  Darüşşafakalı öğrenciler ile birlikte Darüşşafaka Marşı’nı çalan orkestra sonrasında kendi geleneksel melodileriyle öğrencilere müzik şöleni yaşattı. Orkestra şefi Andres David Ascanio müzik enstrümanlarını uygulamalı olarak 400 öğrenciye tanıttı. Okul Müdürü Ebru Arpacı öğrencilerin karne gününde orkestra ile tanışıp birlikte performans sergilemelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.
Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’ndan Darüşşafakalı Öğrencilere Sürpriz

Venezuela’da sosyal sorumluluk amacıyla kurulan Venezuela Simon Bolivar Senfoni Orkestrası, 8 Nisan Cuma günü Darüşşakafa Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda Darüşşafaka’lı öğrencilerle buluştu. 6 ve 7 Nisan’da İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiyle buluşan Orkestra, 8 Nisan akşamı da konservatuvarlar ve güzel sanatlar liselerinin müzik bölümü öğrencilerine özel ücretsiz bir konser veriyor. 

Darüşşafakalı öğrenciler ile birlikte Darüşşafaka Marşı’nı çalan orkestra sonrasında kendi geleneksel melodileriyle öğrencilere müzik şöleni yaşattı. Orkestra şefi Andres David Ascanio müzik enstrümanlarını uygulamalı olarak 400 öğrenciye tanıttı. Okul Müdürü Ebru Arpacı öğrencilerin karne gününde orkestra ile tanışıp birlikte performans sergilemelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.