,, ,

Sıfırıncı Gün'de sürpriz değişiklik!

Tv-Dünyası 11.01.2023 - 16:04, Güncelleme: 11.01.2023 - 16:08 5783+ kez okundu.
 

Sıfırıncı Gün'de sürpriz değişiklik!

Sıfırıncı Gün'de sürpriz değişiklik!
Yapımcılığını Acun Medya 'nın üstlendiği, başrollerini Engin Öztürk , Berk Cankat , Aybüke Pusat , Sarp Akkaya ve Yiğit Özşener 'in paylaştığı yapımda düşük reytinglerin faturası yönetmene kesildi. Dizinin kurucu yönetmeni Süleyman Mert Özdemir yapım şirketiyle karşılıklı olarak anlaşıp ayrılırken görevini M. Çağatay Tosun devraldı. Sıfırıncı Gün , yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de TV8'de!
Sıfırıncı Gün'de sürpriz değişiklik!
Yapımcılığını Acun Medya 'nın üstlendiği, başrollerini Engin Öztürk , Berk Cankat , Aybüke Pusat , Sarp Akkaya ve Yiğit Özşener 'in paylaştığı yapımda düşük reytinglerin faturası yönetmene kesildi. Dizinin kurucu yönetmeni Süleyman Mert Özdemir yapım şirketiyle karşılıklı olarak anlaşıp ayrılırken görevini M. Çağatay Tosun devraldı.
Sıfırıncı Gün , yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de TV8'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.