,, ,

Sevda Mecburi İstikamet Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 05.01.2023 - 09:16, Güncelleme: 05.01.2023 - 09:16 5071+ kez okundu.
 

Sevda Mecburi İstikamet Filminin Muhteşem Galası

Sevda Mecburi İstikamet Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Mine Şengöz ,ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak ,ın oturduğu  başrollerinde Selçuk Yöntem , Selçuk Borak ,  Selin Şekerci , Kubilay Aka ve Günay Karacaoğlu ,nun rol aldığı Sevda Mecburi İstikamet filminin galası gerçekleşti. Galaya güzel sanatçı Reyhan Cansu  , karizmatik oyuncu Burak Sabuncu , gazeteci Yüksel Aytuğ , Cengiz Bozkurt ,  Oya Başar , Orçun Kaptan - eşi, Hakan Altıner, Teoman , yapımcı Şükrü Avşar, Özge Borak , usta oyuncu Erol Taşcı, Deren Talu , Aslı Bekiroğlu , Hatice Aslan, Arif Pişkin, Hamza Yazıcı , Ali Seçkiner Alıcı ve Güzeller güzeli fenomen Aygün Aydın onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Sevda mecburi istikamet filminin konusu ise: Sevda Mecburi İstikamet, kızıyla yarım kalmış hikayesini tamamlamak için bir yolculuğa çıkan ünlü bir oyuncunun hikayesini konu ediyor. Yeşilçam’ın başarılı oyuncularından olan Selim, bir film çekimi sırasında tanıştığı Sevda’ya âşık olur. İkilinin ilişkisi çok geçmeden evlilikle sonuçlanır ve çiftin Suna adında bir kızı olur. Hayatlarında her şey yolunda giderken, Suna’ya 4 yaşına geldiğinde otizm teşhisi konur. Eşi ve kızını korumak ve kariyerine zarar gelmesini önlemek için çaresiz kalan Selim, Sevda ve Suna’yı Çanakkale’ye ailesinin yanına gönderir. Kendisini tamamen işine kaptıran Selim’in hayatı, Sevda’nın hastalık haberini alınca değişir. Sevda’nın ölümü ile Selim, her şeyi bırakıp artık bir yetişkin olan kızı Suna ile yarım kalan hikayesini tamamlamak için çabalar.   Haber : Görkem EMGEN - Ertan TAŞKIRAN - Semra TEKİN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Sevda Mecburi İstikamet Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Mine Şengöz ,ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak ,ın oturduğu  başrollerinde Selçuk Yöntem , Selçuk Borak Selin Şekerci , Kubilay Aka ve Günay Karacaoğlu ,nun rol aldığı Sevda Mecburi İstikamet filminin galası gerçekleşti. Galaya güzel sanatçı Reyhan Cansu  , karizmatik oyuncu Burak Sabuncu , gazeteci Yüksel Aytuğ , Cengiz Bozkurt Oya Başar , Orçun Kaptan - eşi, Hakan Altıner, Teoman , yapımcı Şükrü Avşar, Özge Borak , usta oyuncu Erol Taşcı, Deren Talu , Aslı Bekiroğlu , Hatice Aslan, Arif Pişkin, Hamza Yazıcı , Ali Seçkiner Alıcı ve Güzeller güzeli fenomen Aygün Aydın onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Sevda mecburi istikamet filminin konusu ise: Sevda Mecburi İstikamet, kızıyla yarım kalmış hikayesini tamamlamak için bir yolculuğa çıkan ünlü bir oyuncunun hikayesini konu ediyor. Yeşilçam’ın başarılı oyuncularından olan Selim, bir film çekimi sırasında tanıştığı Sevda’ya âşık olur. İkilinin ilişkisi çok geçmeden evlilikle sonuçlanır ve çiftin Suna adında bir kızı olur. Hayatlarında her şey yolunda giderken, Suna’ya 4 yaşına geldiğinde otizm teşhisi konur. Eşi ve kızını korumak ve kariyerine zarar gelmesini önlemek için çaresiz kalan Selim, Sevda ve Suna’yı Çanakkale’ye ailesinin yanına gönderir. Kendisini tamamen işine kaptıran Selim’in hayatı, Sevda’nın hastalık haberini alınca değişir. Sevda’nın ölümü ile Selim, her şeyi bırakıp artık bir yetişkin olan kızı Suna ile yarım kalan hikayesini tamamlamak için çabalar.

 

Haber : Görkem EMGEN - Ertan TAŞKIRAN - Semra TEKİN

Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.