,, ,

Senin Aşkın Kaçtan Kaça?

Müzik 05.01.2023 - 14:39, Güncelleme: 05.01.2023 - 14:41 10357+ kez okundu.
 

Senin Aşkın Kaçtan Kaça?

Senin Aşkın Kaçtan Kaça?
Son dönemde art arda yayınlamış olduğu iddialı projeleriyle dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı “ Sarp Kaya ”nın akustik ambiyans oluşturan yepyeni duygusal şarkısı ''Taştan Taşa'' yayında. '' Sarp Kaya ''nın sözü ve müziği kendisine ait olan aynı zamanda gerçek bir hikayeden esinlenilerek, zaman zaman chill motiflerinde yer aldığı yeni nesil Slow Pop şarkısı Oben Akın aranjörlüğünde dinleyiciyle buluştu.   ''Taştan Taşa'' şarkısının klip yönetmenliğini Onur Özcan üstlenirken, başarılı sanatçıya tüm güzelliği ve yeteneğiyle Ayça Atalay eşlik etti. '' Sarp Kaya ''nın yeni şarkısı ''Taştan Taşa'' Şarkı Dükkanı Music Production etiketiyle tüm platformlarda, klibi de NetD kanalında yayında!
Senin Aşkın Kaçtan Kaça?
Son dönemde art arda yayınlamış olduğu iddialı projeleriyle dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı “ Sarp Kaya ”nın akustik ambiyans oluşturan yepyeni duygusal şarkısı ''Taştan Taşa'' yayında.
'' Sarp Kaya ''nın sözü ve müziği kendisine ait olan aynı zamanda gerçek bir hikayeden esinlenilerek, zaman zaman chill motiflerinde yer aldığı yeni nesil Slow Pop şarkısı Oben Akın aranjörlüğünde dinleyiciyle buluştu.
 
''Taştan Taşa'' şarkısının klip yönetmenliğini Onur Özcan üstlenirken, başarılı sanatçıya tüm güzelliği ve yeteneğiyle Ayça Atalay eşlik etti.
'' Sarp Kaya ''nın yeni şarkısı ''Taştan Taşa'' Şarkı Dükkanı Music Production etiketiyle tüm platformlarda, klibi de NetD kanalında yayında!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.