,, ,

Sefo, müzik yasağı gerekçe gösterilerek sahneden indirildi

Magazin 21.06.2022 - 15:45, Güncelleme: 21.06.2022 - 15:45 10514+ kez okundu.
 

Sefo, müzik yasağı gerekçe gösterilerek sahneden indirildi

Ünlü Rapçi Sefo, Bodrum’da verdiği konserde, saat 01:00’de başlayacak ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek saat 00:30’da sahneden indirildi. Duruma tepki gösteren Sefo, “Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık” dedi
Ünlü Rapçi Sefo, Bodrum’da verdiği konserde, saat 01:00’de başlayacak ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek saat 00:30’da sahneden indirildi. Duruma tepki gösteren Sefo, “Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık” dedi. Pandemi sürecinde saat 24:00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati, daha sonra gece 01:00’e kadar uzatılmıştı. ‘Sefo’ olarak tanınan Türkiye’nin popüler rapçilerinden Seyfullah Sağır, Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün verdiği konserde, ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek valilik talimatıyla 00:30’da sahneden indirildi. Duruma tepki gösteren Sefo, sahneden inerken çektiği videoyu sosyal medya hesabında yayınladı. Sefo, şunları söyledi: “Arkadaşlar saat 00:30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim. Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık. O kadar insan geldi, buraya bekledi. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına? Neden ya neden? Ne istiyorsunuz anlamıyorum. Yüzlerce insan yukarıda. Bizi bekliyorlardı. Kural 01:00’e kadardı, o da saçmaydı.” HABER: ESMA TURAN
Ünlü Rapçi Sefo, Bodrum’da verdiği konserde, saat 01:00’de başlayacak ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek saat 00:30’da sahneden indirildi. Duruma tepki gösteren Sefo, “Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık” dedi

Ünlü Rapçi Sefo, Bodrum’da verdiği konserde, saat 01:00’de başlayacak ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek saat 00:30’da sahneden indirildi. Duruma tepki gösteren Sefo, “Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık” dedi.

Pandemi sürecinde saat 24:00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati, daha sonra gece 01:00’e kadar uzatılmıştı. ‘Sefo’ olarak tanınan Türkiye’nin popüler rapçilerinden Seyfullah Sağır, Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün verdiği konserde, ‘müzik yasağı’ gerekçe gösterilerek valilik talimatıyla 00:30’da sahneden indirildi.

Duruma tepki gösteren Sefo, sahneden inerken çektiği videoyu sosyal medya hesabında yayınladı. Sefo, şunları söyledi:

“Arkadaşlar saat 00:30, Bodrum’dayız ve ben valiliğin talimatıyla sahneden indirildim. Bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 00:30, bu yasak 01:00’e kadar değil miydi? Saçmalık bu, saçmalık. O kadar insan geldi, buraya bekledi. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına? Neden ya neden? Ne istiyorsunuz anlamıyorum. Yüzlerce insan yukarıda. Bizi bekliyorlardı. Kural 01:00’e kadardı, o da saçmaydı.”

HABER: ESMA TURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.