,, ,

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi!

Magazin 25.04.2022 - 09:54, Güncelleme: 25.04.2022 - 09:55 12690+ kez okundu.
 

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten bu akşam Swiss Otel The Bosphourus ‘da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu‘nun gerçekleştirdiği nikah ile evlendiler...
Çift Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan ‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti… Seda Sayan ’ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten ’in damatlığı Tolga Çam imzası taşıyor.  Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Jovir Events‘in organize ettiği nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı. Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.
Seda Sayan ve Çağlar Ökten bu akşam Swiss Otel The Bosphourus ‘da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu‘nun gerçekleştirdiği nikah ile evlendiler...

Çift Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan ‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti… Seda Sayan ’ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten ’in damatlığı Tolga Çam imzası taşıyor. 

Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Jovir Events‘in organize ettiği nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı.
Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.