,, ,

Say Peace İlkbahar/Yaz 22 Koleksiyonu ile Zamansız bir Stil Vadediyor

Moda 05.04.2022 - 12:01, Güncelleme: 05.04.2022 - 12:01 36439+ kez okundu.
 

Say Peace İlkbahar/Yaz 22 Koleksiyonu ile Zamansız bir Stil Vadediyor

Say Peace %100 doğal müslin ve keten kumaşlardan oluşan yeni koleksiyonu ile kendi gibi olan ve her zaman kendisi için en iyisini isteyen stil sahibi kadınlara sesleniyor…
Tasarımdan dağıtıma her adımında dünya ve ev sahibi olduğu tüm canlılara saygı duyarak üretme felsefesiyle kurulan Say Peace ’in %100 doğal kumaşlardan oluşan İlkbahar / Yaz 22 Koleksiyonu bedeniniz için sağlıklı kumaşlardan oluşan, rahat ve zamansız bir stil anlayışı sunuyor.   Bahar ve yaz aylarına uygun %100 doğal, nefes alan, hafif ve sağlıklı müslin ve keten kumaşlardan oluşan koleksiyonda hem şehirde hem de yazlık bölgelerde kullanabileceğiniz etek, şort, pantolon ve bluzlardan oluşan takımlara, gündüz ve gece kullanıma uygun zamansız elbiselere, eteklere, dolabınızın her zaman kurtarıcısı olabilecek gömleklere, plajlarda gözleri üzerinize çekecek beach wear koleksiyonuna kadar bir çok alternatif yer alıyor. Say Peace’in koleksiyonunda beyaz, siyah, ekru, bebek mavisi, mint yeşili gibi renkler yer alıyor. 
Say Peace %100 doğal müslin ve keten kumaşlardan oluşan yeni koleksiyonu ile kendi gibi olan ve her zaman kendisi için en iyisini isteyen stil sahibi kadınlara sesleniyor…

Tasarımdan dağıtıma her adımında dünya ve ev sahibi olduğu tüm canlılara saygı duyarak üretme felsefesiyle kurulan Say Peace ’in %100 doğal kumaşlardan oluşan İlkbahar / Yaz 22 Koleksiyonu bedeniniz için sağlıklı kumaşlardan oluşan, rahat ve zamansız bir stil anlayışı sunuyor.

 

Bahar ve yaz aylarına uygun %100 doğal, nefes alan, hafif ve sağlıklı müslin ve keten kumaşlardan oluşan koleksiyonda hem şehirde hem de yazlık bölgelerde kullanabileceğiniz etek, şort, pantolon ve bluzlardan oluşan takımlara, gündüz ve gece kullanıma uygun zamansız elbiselere, eteklere, dolabınızın her zaman kurtarıcısı olabilecek gömleklere, plajlarda gözleri üzerinize çekecek beach wear koleksiyonuna kadar bir çok alternatif yer alıyor. Say Peace’in koleksiyonunda beyaz, siyah, ekru, bebek mavisi, mint yeşili gibi renkler yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.