,, ,

Savaşın ortasında kalan küçük bir kızın dokunaklı hikâyesi: “Kıyıdaki Kale”

Kitap 08.11.2022 - 09:14, Güncelleme: 08.11.2022 - 09:14 20204+ kez okundu.
 

Savaşın ortasında kalan küçük bir kızın dokunaklı hikâyesi: “Kıyıdaki Kale”

Savaşın ortasında kalan küçük bir kızın dokunaklı hikâyesi: “Kıyıdaki Kale”
Olağanüstü anlatımı ve güçlü karakteriyle okurları etkileyen İngiliz yazar Lucy Strange ’in çok satan kitabı Kıyıdaki Kale, hep kitap logosuyla ülkemizde de okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.  Savaşın ortasında kalan küçük, ürkmüş ve fark edilmeyen bir kızın dokunaklı hikâyesini ustalıkla kaleme ele alan Kıyıdaki Kale , 11 Kasım tarihinde raflarda yerini alacak.   08.11.2022, İstanbul   Ödüllü İngiliz yazar Lucy Strange’in çok satanlar arasında yer alan kitabı Kıyıdaki Kale, hep kitap logosuyla genç okurlarla buluşturuyor.   Peri masallarını büyülü gerçekçilikle harmanlayarak günümüzün genç okuyucularının dikkatini çeken eserler üreten Lucy Strange, Kıyıdaki Kale’de deniz fenerinde büyüyen Pet’in İkinci Dünya Savaşı’yla değişen dünyasını sürükleyici bir dille anlatıyor.   İngiltere savaştadır. On iki yaşındaki Pet’in dünyası fırtınalar, gizli tüneller ve deniz canavarlarına dair hikâyelerle doludur. Bir gün deniz kıyısını çevreleyen uçurumlar korkunç birer savaş alanına döner ve Pet’in ailesi birbirinden ayrı düşer.    Göğü delip geçen düşman uçaklarının korkusuyla donup kalan, küçük, ürkmüş ve fark edilmeyen Pet’in öyküsü Kıyıdaki Kale, 11 Kasım tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.     hep kitap hakkında: Kitap kokusunu hep sevdik. Yayıncı olduk. Yıllarca Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinde bazen beraber, bazen ayrı ayrı okuduk, seçtik, yayımladık. Sonra bir gün bir araya geldik. Ne yapmak için? Türkiye’ye yepyeni bir yayınevi kazandırmak, şimdiye kadar yapılmamışı yapmak, yapılmışa da hep farklı bir açıdan bakmak için. Dünya çapında işler yapmak için. Severek okuduklarımızı, gün geçtikçe daha artacağına inandığımız okurlarımıza ulaştırmak için. Türkiye’den genç ve taze sesleri sayfalara dökmek, dünyanın çeşitli coğrafyalarından duyulması gereken sesleri hep duyurmak hedefimiz. Gündemi yaratan, günü yakalayan kitapları sunmak… Titiz, özenli, tertemiz bir çalışma anlayışıyla… Metinden görsele, kapaktan tanıtıma kadar aynı özeni hep korumak. hep kitabı ön plana almak. Kurgu ya da kurgu dışı… Edebiyat, sanat ya da yemek… hep hayat… Yetişkin, çocuk ya da genç… Bu alanların tümünde en iyi kitapları hep biz yayımlayalım istiyoruz. O yüzden hep kitap düşünen bir ekip kurduk. Okudukça hep çocuk, hep genç kalan bir ekip bu… İsmimizi de o yüzden hep kitap koyduk. 
Savaşın ortasında kalan küçük bir kızın dokunaklı hikâyesi: “Kıyıdaki Kale”

Olağanüstü anlatımı ve güçlü karakteriyle okurları etkileyen İngiliz yazar Lucy Strange ’in çok satan kitabı Kıyıdaki Kale, hep kitap logosuyla ülkemizde de okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

Savaşın ortasında kalan küçük, ürkmüş ve fark edilmeyen bir kızın dokunaklı hikâyesini ustalıkla kaleme ele alan Kıyıdaki Kale , 11 Kasım tarihinde raflarda yerini alacak.

 

08.11.2022, İstanbul

 

Ödüllü İngiliz yazar Lucy Strange’in çok satanlar arasında yer alan kitabı Kıyıdaki Kale, hep kitap

logosuyla genç okurlarla buluşturuyor.

 

Peri masallarını büyülü gerçekçilikle harmanlayarak günümüzün genç okuyucularının dikkatini çeken eserler üreten Lucy Strange, Kıyıdaki Kale’de deniz fenerinde büyüyen Pet’in İkinci Dünya Savaşı’yla değişen dünyasını sürükleyici bir dille anlatıyor.

 

İngiltere savaştadır. On iki yaşındaki Pet’in dünyası fırtınalar, gizli tüneller ve deniz canavarlarına dair hikâyelerle doludur. Bir gün deniz kıyısını çevreleyen uçurumlar korkunç birer savaş alanına döner ve Pet’in ailesi birbirinden ayrı düşer. 

 

Göğü delip geçen düşman uçaklarının korkusuyla donup kalan, küçük, ürkmüş ve fark edilmeyen Pet’in öyküsü Kıyıdaki Kale11 Kasım tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

 

 

hep kitap hakkında:

Kitap kokusunu hep sevdik. Yayıncı olduk. Yıllarca Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinde bazen beraber, bazen ayrı ayrı okuduk, seçtik, yayımladık. Sonra bir gün bir araya geldik. Ne yapmak için? Türkiye’ye yepyeni bir yayınevi kazandırmak, şimdiye kadar yapılmamışı yapmak, yapılmışa da hep farklı bir açıdan bakmak için. Dünya çapında işler yapmak için. Severek okuduklarımızı, gün geçtikçe daha artacağına inandığımız okurlarımıza ulaştırmak için. Türkiye’den genç ve taze sesleri sayfalara dökmek, dünyanın çeşitli coğrafyalarından duyulması gereken sesleri hep duyurmak hedefimiz. Gündemi yaratan, günü yakalayan kitapları sunmak… Titiz, özenli, tertemiz bir çalışma anlayışıyla… Metinden görsele, kapaktan tanıtıma kadar aynı özeni hep korumak. hep kitabı ön plana almak. Kurgu ya da kurgu dışı… Edebiyat, sanat ya da yemek… hep hayat… Yetişkin, çocuk ya da genç… Bu alanların tümünde en iyi kitapları hep biz yayımlayalım istiyoruz. O yüzden hep kitap düşünen bir ekip kurduk. Okudukça hep çocuk, hep genç kalan bir ekip bu… İsmimizi de o yüzden hep  kitap koyduk. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.