,, ,

Şarkı En Büyük Yeni Müzik Listelerine Girdi

Müzik 15.04.2022 - 09:09, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:09 14643+ kez okundu.
 

Şarkı En Büyük Yeni Müzik Listelerine Girdi

Aleyna Tilki’nin yeni İngilizce şarkısı “Take It Or Leave It” Warner Music etiketiyle yayınlandı. Pop-Punk tarzındaki bu şarkı Aleyna Tiki ’nin asi ruhunu yansıtan, global müzik arenasındaki yerini sağlamlaştıracak önemli bir çalışma.
Sözlerini Aleyna Tilki ’nin Mali-Koa Hood ile beraber yazdığı şarkıyı Gil Lewis besteledi , Grammy adaylığı bulunan Luca Pretolosi  ise şarkının masteringini yaptı.   Amerika ve İngiltere gibi en büyük listeler dahil, tüm dünyada pek çok ülkenin New Music Friday listelerine giren ve ilk gününden milyonlarca müzik dinleyicisine ulaşan “Take It Or Leave It”, Aleyna Tilki ’nin yaklaşık 2 senedir, hem kendisini hem de müziğini geliştirmek için İngiltere ve Amerika arasında dünya çapındaki önemli müzisyenlerle çalışarak mekik dokuduğu dönemin ilk meyvelerinden biri. Dünya sahnesinde yerini sağlamlaştırmak için yılmadan üreten Aleyna Tilki, bu sene yayınlayacağı, sürprizlerle dolu, heyecan verici İngilizce şarkılarıyla, 2022 sonuna doğru çıkaracağı albümünün kilometre taşlarını bizlere sunacak.   VİDEO KLİP ALEYNA'NIN YAŞADIĞI EVDE ÇEKİLDİ  Pop-Punk tarzındaki Take It Or Leave It’in ses getirecek video klibi, Aleyna Tilki ’nin genel yönetmenliği ve Onur Sarsıcı’nın yönetmenliği ile 2 günde çekildi. Bir ev partisinin samimi enerjisinin yansıdığı klipte Aleyna’nın gerçek evindeki odası ve garajı kullanıldı. Videoda Aleyna Tilki ’nin Yetenek Sizsiniz’de sahne aldığı rock grubu, yakın arkadaşları ve sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıya yanıt veren hayranları da yer aldı.   Bu video klibi çekerken amatör ruhunu profesyonel vizyonuna yansıtmak için azami çaba gösteren Aleyna, yeni tarzının adını “Juicy Punk” olarak adlandırdı.
Aleyna Tilki’nin yeni İngilizce şarkısı “Take It Or Leave It” Warner Music etiketiyle yayınlandı. Pop-Punk tarzındaki bu şarkı Aleyna Tiki ’nin asi ruhunu yansıtan, global müzik arenasındaki yerini sağlamlaştıracak önemli bir çalışma.

Sözlerini Aleyna Tilki ’nin Mali-Koa Hood ile beraber yazdığı şarkıyı Gil Lewis besteledi , Grammy adaylığı bulunan Luca Pretolosi  ise şarkının masteringini yaptı.

 
Amerika ve İngiltere gibi en büyük listeler dahil, tüm dünyada pek çok ülkenin New Music Friday listelerine giren ve ilk gününden milyonlarca müzik dinleyicisine ulaşan “Take It Or Leave It”, Aleyna Tilki ’nin yaklaşık 2 senedir, hem kendisini hem de müziğini geliştirmek için İngiltere ve Amerika arasında dünya çapındaki önemli müzisyenlerle çalışarak mekik dokuduğu dönemin ilk meyvelerinden biri. Dünya sahnesinde yerini sağlamlaştırmak için yılmadan üreten Aleyna Tilki, bu sene yayınlayacağı, sürprizlerle dolu, heyecan verici İngilizce şarkılarıyla, 2022 sonuna doğru çıkaracağı albümünün kilometre taşlarını bizlere sunacak.

 

VİDEO KLİP ALEYNA'NIN YAŞADIĞI EVDE ÇEKİLDİ 

Pop-Punk tarzındaki Take It Or Leave It’in ses getirecek video klibi, Aleyna Tilki ’nin genel yönetmenliği ve Onur Sarsıcı’nın yönetmenliği ile 2 günde çekildi. Bir ev partisinin samimi enerjisinin yansıdığı klipte Aleyna’nın gerçek evindeki odası ve garajı kullanıldı. Videoda Aleyna Tilki ’nin Yetenek Sizsiniz’de sahne aldığı rock grubu, yakın arkadaşları ve sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıya yanıt veren hayranları da yer aldı.
 
Bu video klibi çekerken amatör ruhunu profesyonel vizyonuna yansıtmak için azami çaba gösteren Aleyna, yeni tarzının adını “Juicy Punk” olarak adlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.