,, ,

Şanlıurfa merkezli DEAŞ operasyonunda 7 zanlı yakalandı

Asayiş 12.01.2023 - 10:07, Güncelleme: 12.01.2023 - 10:07 4847+ kez okundu.
 

Şanlıurfa merkezli DEAŞ operasyonunda 7 zanlı yakalandı

Şanlıurfa merkezli DEAŞ operasyonunda 7 zanlı yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olan ve çeşitli illerde intihar saldırısı şeklinde eylemlerde bulunabilecek kişilerin yakalanması için Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Ekiplerce, Şanlıurfa merkezli Diyarbakır , Mardin , Afyonkarahisar , Ankara , Bursa ve Adana 'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 7 zanlı yakalandı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Şanlıurfa merkezli DEAŞ operasyonunda 7 zanlı yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olan ve çeşitli illerde intihar saldırısı şeklinde eylemlerde bulunabilecek kişilerin yakalanması için Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı.

Ekiplerce, Şanlıurfa merkezli Diyarbakır , Mardin , Afyonkarahisar , Ankara , Bursa ve Adana 'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 7 zanlı yakalandı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.