,, ,

Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi

Yaşam 20.04.2022 - 12:40, Güncelleme: 20.04.2022 - 12:40 80708+ kez okundu.
 

Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi

Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi
Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Erenler Kaymakamı Günhan Yazar ile Zinnet Dilmen Anaokulunun yürüttüğü "1 Gülen Göze 1 Umut da Sen Ol" projesi kapsamında, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Savaşçı ve beraberindekiler, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte, hastanede tedavi gören çocuklar Karagöz, meddah ve orta oyunu ustası Seçkin Bayramoğlu'nun sergilediği gölge oyunuyla eğlenceli vakit geçirdi. Etkinliğe, Başhekim Yardımcısı Hatice Sıçramaz, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Kuni, Zinnet Dilmen Anaokulu Müdürü Ayşegül Seren Karaman ile görevliler ve çocukların aileleri katıldı.
Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklara 23 Nisan sürprizi

Sakarya'da hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Erenler Kaymakamı Günhan Yazar ile Zinnet Dilmen Anaokulunun yürüttüğü "1 Gülen Göze 1 Umut da Sen Ol" projesi kapsamında, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Savaşçı ve beraberindekiler, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte, hastanede tedavi gören çocuklar Karagöz, meddah ve orta oyunu ustası Seçkin Bayramoğlu'nun sergilediği gölge oyunuyla eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinliğe, Başhekim Yardımcısı Hatice Sıçramaz, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Kuni, Zinnet Dilmen Anaokulu Müdürü Ayşegül Seren Karaman ile görevliler ve çocukların aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.