,, ,

Rengarenk 30 Yıl

Magazin 01.02.2023 - 17:14, Güncelleme: 01.02.2023 - 17:14 26001+ kez okundu.
 

Rengarenk 30 Yıl

Rengarenk 30 Yıl
’Ünlülerin İletişimcisi’’ olarak bilinen Özgür Aras , meslek hayatının 30.yılında BeMan OnAir dergisine kapak oldu.   Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat akşamı İstanbul’da Jolly Joker Private ‘da sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli ve ünlü ismin katılacağı 400 kişilik davetli ile kutlayacak. BeMan OnAir Dergisi ile yaptığı çekim & röportajda, Zerrin Özer ile başlayan meslek hayatından, ünlülerle çalışmanın keyifli ve zor yanlarına kadar birçok soruya samimiyetle cevap veren Aras, 30 yılını ‘’4 nesildir döneminin en popüler ve ünlü isimleriyle; iyisiyle kötüsüyle, alkışıyla kriziyle rengarenk geçti’’ diye tanımlıyor.
Rengarenk 30 Yıl

’Ünlülerin İletişimcisi’’ olarak bilinen Özgür Aras , meslek hayatının 30.yılında BeMan OnAir dergisine kapak oldu.
 
Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek hayatının 30. yılını 7 Şubat akşamı İstanbul’da Jolly Joker Private ‘da sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok önemli ve ünlü ismin katılacağı 400 kişilik davetli ile kutlayacak.
BeMan OnAir Dergisi ile yaptığı çekim & röportajda, Zerrin Özer ile başlayan meslek hayatından, ünlülerle çalışmanın keyifli ve zor yanlarına kadar birçok soruya samimiyetle cevap veren Aras, 30 yılını ‘’4 nesildir döneminin en popüler ve ünlü isimleriyle; iyisiyle kötüsüyle, alkışıyla kriziyle rengarenk geçti’’ diye tanımlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.