,, ,

Queensland beauty Palace Güzellik Merkezi nin Muhteşem Açılışı

İş Dünyası 08.01.2023 - 19:42, Güncelleme: 08.01.2023 - 19:50 44232+ kez okundu.
 

Queensland beauty Palace Güzellik Merkezi nin Muhteşem Açılışı

Queensland beauty Palace Güzellik Merkezi nin Muhteşem Açılışı
Survivorın eski yarışmacılarından güzeller güzeli Nagehan Karadere ve Dr. Selin Sohtorikoğlu , nun  İstanbullulara kazandırdığı queensland beauty palace adlı güzellik merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Muhteşem açılışa , Fatih Ürek , Ömer Kurt , Kamil Çetin , leziz dönerleri ile marka olan dönerci Serkan Usta , Pınar Kerimoğlu , Sıdıka Bal ,   Erol Köse , dizi ve sinema oyuncusu Erol Taşcı ,  Bolu , nun magazin muhabiri Arif Fidan ve dünya markalar derneği markalaşma direktörü - iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.  Haber: Görkem EMGEN 
Queensland beauty Palace Güzellik Merkezi nin Muhteşem Açılışı

Survivorın eski yarışmacılarından güzeller güzeli Nagehan Karadere ve Dr. Selin Sohtorikoğlu , nun  İstanbullulara kazandırdığı queensland beauty palace adlı güzellik merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Muhteşem açılışa , Fatih Ürek , Ömer Kurt , Kamil Çetin , leziz dönerleri ile marka olan dönerci Serkan Usta , Pınar Kerimoğlu , Sıdıka Bal ,    Erol Köse , dizi ve sinema oyuncusu Erol Taşcı ,  Bolu , nun magazin muhabiri Arif Fidan ve dünya markalar derneği markalaşma direktörü - iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. 

Haber: Görkem EMGEN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.