,, ,

Prestij Meselesi Filminin Galası Gerçekleşti!!!

Magazin 02.02.2023 - 11:49, Güncelleme: 02.02.2023 - 17:23 28044+ kez okundu.
 

Prestij Meselesi Filminin Galası Gerçekleşti!!!

Prestij Meselesi Filminin Galası Gerçekleşti!!!
Yapımcılığını Murat Tokat , ın üstlendiği , yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül ’ ün oturduğu, yardımcı yönetmenliğini Gürkan Topaloğlu,nun üstlendiği  başrollerinde Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Bülent Emrah Parlak, Melisa Döngel , Eser Yenenler ,  Şebnem Bozoklu , Mahmut Kırmızıgül, Erdal Özyağcılar, Onur Gözeten, Celil Nalçakan,ın rol aldığı prestij meselesi filminin galası gerçekleşti. Galaya . Ahmet Selçuk İlkan, Ercan Saatçi, Demet Akalın  eşi Okan Kurt , Yaşar İpek , Salih Kalyon , Orhan Gencebay,Halil Ergün, İbrahim Büyükak, Orhan Gencebay, Çağlayan Topaloğlu , Bvs grup yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Prestij meselesi filminin konusu ise: Prestij Meselesi , Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. 1991 yılında kurulan Presitj Müzik , 90’lı yıllarda ülke müziğine çok önemli isimleri kazandırdı. Bu dönemde Mahsun Kırmızıgül , Özcan Deniz ve Haluk Levent ’in de yolu Prestij Müzik ile kesişti. Filmde, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları yolculuğa odaklanılıyor.
Prestij Meselesi Filminin Galası Gerçekleşti!!!

Yapımcılığını Murat Tokat , ın üstlendiği , yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül ’ ün oturduğu, yardımcı yönetmenliğini Gürkan Topaloğlu,nun üstlendiği  başrollerinde Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Bülent Emrah Parlak, Melisa Döngel , Eser Yenenler ,  Şebnem Bozoklu , Mahmut Kırmızıgül, Erdal Özyağcılar, Onur Gözeten, Celil Nalçakan,ın rol aldığı prestij meselesi filminin galası gerçekleşti. Galaya . Ahmet Selçuk İlkan, Ercan Saatçi, Demet Akalın  eşi Okan Kurt , Yaşar İpek , Salih Kalyon , Orhan Gencebay,Halil Ergün, İbrahim Büyükak, Orhan Gencebay, Çağlayan Topaloğlu , Bvs grup yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız ve iş insanı Zuhal Adıgüzel onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.

Prestij meselesi filminin konusu ise: Prestij Meselesi , Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. 1991 yılında kurulan Presitj Müzik , 90’lı yıllarda ülke müziğine çok önemli isimleri kazandırdı. Bu dönemde Mahsun Kırmızıgül , Özcan Deniz ve Haluk Levent ’in de yolu Prestij Müzik ile kesişti. Filmde, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları yolculuğa odaklanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.