,, ,

Özel Ege Liva Hastanesinde Yeni Yıl Kutlandı

İş Dünyası 02.01.2023 - 16:34, Güncelleme: 02.01.2023 - 16:34 44259+ kez okundu.
 

Özel Ege Liva Hastanesinde Yeni Yıl Kutlandı

Özel Ege Liva Hastanesinde Yeni Yıl Kutlandı
Hastane yöneticileri, hekim kadrosu ve tüm çalışanların katıldığı, yeni yıl kokteyli neşeli anlara sahne oldu. Hastane kantininde yöneticiler, hekimler ve personelin katılımı ile düzenlenen kutlamada konuşan Hastane Başhekimi Dr. İbrahim Demir , "Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğimiz nice yıllar diliyorum. Biz Kalabalık bir aileyiz, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kalite çalışmalarımız, hasta memnuniyeti için attığımız önemli adımlarla başarılı bir yıl geçirdik. Daha büyük başarılara hep birlikte imza atıp, güzel sonuçlarını hep birlikte kutlayacağız. Sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum." dedi Konuşmanın ardından hazırlanan pastayı kesen hastane yönetimi, hekim ve personeller hep bir ağızdan yeni yıl ile alakalı sağlık dolu bir sene dilediler. Kokteyl hastane yönetimi tarafından hazırlanan  balonları gökyüzüne uçurmaları ile sona erdi. Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Özel Ege Liva Hastanesinde Yeni Yıl Kutlandı

Hastane yöneticileri, hekim kadrosu ve tüm çalışanların katıldığı, yeni yıl kokteyli neşeli anlara sahne oldu.
Hastane kantininde yöneticiler, hekimler ve personelin katılımı ile düzenlenen kutlamada konuşan Hastane Başhekimi Dr. İbrahim Demir , "Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğimiz nice yıllar diliyorum. Biz Kalabalık bir aileyiz, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kalite çalışmalarımız, hasta memnuniyeti için attığımız önemli adımlarla başarılı bir yıl geçirdik. Daha büyük başarılara hep birlikte imza atıp, güzel sonuçlarını hep birlikte kutlayacağız. Sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum." dedi
Konuşmanın ardından hazırlanan pastayı kesen hastane yönetimi, hekim ve personeller hep bir ağızdan yeni yıl ile alakalı sağlık dolu bir sene dilediler. Kokteyl hastane yönetimi tarafından hazırlanan  balonları gökyüzüne uçurmaları ile sona erdi.

Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.