,, ,

Özcan Deniz ve Samar Dadgar, balayı tatilinden döndü

Magazin 28.01.2023 - 09:54, Güncelleme: 28.01.2023 - 09:57 26493+ kez okundu.
 

Özcan Deniz ve Samar Dadgar, balayı tatilinden döndü

Özcan Deniz ve Samar Dadgar, balayı tatilinden döndü
Geçtiğimiz günlerdesessiz sedasız evlenen Özcan Deniz ve Samar Dadgar , balayı tatili için Dubai 'ye gitmişti. İstanbul 'a dönen çift, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Mutlulukları yüzünden okunan Deniz ve Dadgar, “Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.” dedi. Özcan Deniz’in annesi bu evliliğe karşı olduğunu söylemişti. Deniz konuyla ilgili, “Ailevi sorunlarımız aile arasında kalıyor ve kalacaktır. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Cumartesi gecesi sahnem var diye erken döndük” ifadelerini kullandı
Özcan Deniz ve Samar Dadgar, balayı tatilinden döndü

Geçtiğimiz günlerdesessiz sedasız evlenen Özcan Deniz ve Samar Dadgar , balayı tatili için Dubai 'ye gitmişti. İstanbul 'a dönen çift, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Mutlulukları yüzünden okunan Deniz ve Dadgar, “Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.” dedi.

Özcan Deniz’in annesi bu evliliğe karşı olduğunu söylemişti. Deniz konuyla ilgili, “Ailevi sorunlarımız aile arasında kalıyor ve kalacaktır. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Cumartesi gecesi sahnem var diye erken döndük” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.