,, ,

Osmaniye'de yağmur duasına çıkıldı

Gündem 12.01.2023 - 17:41, Güncelleme: 12.01.2023 - 17:41 6284+ kez okundu.
 

Osmaniye'de yağmur duasına çıkıldı

Osmaniye'de yağmur duasına çıkıldı
Osmaniye 'nin Kadirli ilçesinde, bu yıl yeterli yağışın olmaması nedeniyle yağmur duası edildi. Belediye Başkanı Ömer Tarhan , kurum personeliyle Cemalpaşa Mahallesi 'ndeki tarım arazisinde bir araya geldi. Burada Çiğdem Camii müezzini Mehmet Perçin eşliğinde yağmur duası yapıldı. Tarhan, duanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin en kurak dönemlerinden birini yaşadığını söyledi. Son aylarda hiç yağış olmadığını ve su kaynaklarında kuruma yaşandığını belirten Tarhan, "Yağmur yağmamasından dolayı çiftçilerimiz sıkıntı içinde. Su kaynaklarımız neredeyse kurudu. Zaman zaman su sıkıntısı çekiyoruz. Burada hep birlikte dua ettik. İnşallah Kadirli'ye bolluk ve bereket gelir." diye konuştu.    
Osmaniye'de yağmur duasına çıkıldı

Osmaniye 'nin Kadirli ilçesinde, bu yıl yeterli yağışın olmaması nedeniyle yağmur duası edildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan , kurum personeliyle Cemalpaşa Mahallesi 'ndeki tarım arazisinde bir araya geldi.

Burada Çiğdem Camii müezzini Mehmet Perçin eşliğinde yağmur duası yapıldı.

Tarhan, duanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin en kurak dönemlerinden birini yaşadığını söyledi.

Son aylarda hiç yağış olmadığını ve su kaynaklarında kuruma yaşandığını belirten Tarhan, "Yağmur yağmamasından dolayı çiftçilerimiz sıkıntı içinde. Su kaynaklarımız neredeyse kurudu. Zaman zaman su sıkıntısı çekiyoruz. Burada hep birlikte dua ettik. İnşallah Kadirli'ye bolluk ve bereket gelir." diye konuştu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.