,, ,

Onurr bu kez “Hürmet” peşinde…

Müzik 11.01.2023 - 10:19, Güncelleme: 11.01.2023 - 10:19 10836+ kez okundu.
 

Onurr bu kez “Hürmet” peşinde…

Onurr bu kez “Hürmet” peşinde…
Pop müziğin en üretken sanatçılarından Onur Özdemir nam-ı diğer Onurr ’un üçüncü albümü “Methiyeler”in ikinci single'ı Hürmet 13 Ocak'ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanıyor. Albüme sayılı günler kala, “Hürmet” dile dolanan sözleriyle dinleyicileri Methiyeler’e bir adım daha yaklaştırıyor.   Sözü, müziği ve düzenlemesi Onurr imzalı olan Hürmet, ocak sonunda yayınlanacak albümü Methiyeler’in ruhunu dinleyiciyle buluşturacak. Onurr, bu kez bir ilişkinin kapısını aralayarak ona tutunan ve vazgeçmeyen bir adamın hikayesini seslendiriyor. Elektro bass üzerinde yürüyen house bir tınıya sahip şarkı, 90’lar dünya dans müziğine bugünden tatlı bir referans çakıyor.   Şarkının klibi ise Onur Özdemir ve İzzet Başlak tarafından Işıklar Stüdyosu’ndaki platoda gerçekleştirildi. Klipte sanatçının arkadaşlarını kendisini yine yalnız bırakmadı. Bir berberde gece dışarı çıkmaya hazırlanan Onurr ve ekibini dans dolu bir gecede görüyoruz.   Onurr’un yeni şarkısı Hürmet, 13 Ocak’ta Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.   Hürmet Nasıl bir aşksa tüketemedik Elimizde kalana direnemedik Polis ışıkları gibi ışıyor Kalbe söz dinletilemiyor   Senin için geldim bu kaçıncı En başta herşey bir can alıcı Sonra neyse çıkıveriyor Bir yabancı çılgın atıyor   Hey unutma, Benimki de bir kalp, pamuklara gel sar Dur bir dakika, Şansını bir fark et, hürmetini arz et   Demiyorsun bana yine kal bir kere Sonunda üzülmek yok asla kandırma Biliyorsun beni ne kadar da kolay Üzerdin, severdin, alıştım aldırma   Demiyorsun bana yine gel bir kere Sonunda üzülmek yok asla kandırma Biliyorsun beni ne kadar da kolay Üzerdin, severdin, alıştım aldırma  
Onurr bu kez “Hürmet” peşinde…

Pop müziğin en üretken sanatçılarından Onur Özdemir nam-ı diğer Onurr ’un üçüncü albümü “Methiyeler”in ikinci single'ı Hürmet 13 Ocak'ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanıyor. Albüme sayılı günler kala, “Hürmet” dile dolanan sözleriyle dinleyicileri Methiyeler’e bir adım daha yaklaştırıyor.
 
Sözü, müziği ve düzenlemesi Onurr imzalı olan Hürmet, ocak sonunda yayınlanacak albümü Methiyeler’in ruhunu dinleyiciyle buluşturacak. Onurr, bu kez bir ilişkinin kapısını aralayarak ona tutunan ve vazgeçmeyen bir adamın hikayesini seslendiriyor.
Elektro bass üzerinde yürüyen house bir tınıya sahip şarkı, 90’lar dünya dans müziğine bugünden tatlı bir referans çakıyor.
 
Şarkının klibi ise Onur Özdemir ve İzzet Başlak tarafından Işıklar Stüdyosu’ndaki platoda gerçekleştirildi. Klipte sanatçının arkadaşlarını kendisini yine yalnız bırakmadı. Bir berberde gece dışarı çıkmaya hazırlanan Onurr ve ekibini dans dolu bir gecede görüyoruz.
 
Onurr’un yeni şarkısı Hürmet, 13 Ocak’ta Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.
 

Hürmet

Nasıl bir aşksa tüketemedik

Elimizde kalana direnemedik

Polis ışıkları gibi ışıyor

Kalbe söz dinletilemiyor

 

Senin için geldim bu kaçıncı

En başta herşey bir can alıcı

Sonra neyse çıkıveriyor

Bir yabancı çılgın atıyor

 

Hey unutma,

Benimki de bir kalp, pamuklara gel sar

Dur bir dakika,

Şansını bir fark et, hürmetini arz et

 

Demiyorsun bana yine kal bir kere

Sonunda üzülmek yok asla kandırma

Biliyorsun beni ne kadar da kolay

Üzerdin, severdin, alıştım aldırma

 

Demiyorsun bana yine gel bir kere

Sonunda üzülmek yok asla kandırma

Biliyorsun beni ne kadar da kolay

Üzerdin, severdin, alıştım aldırma

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.