,, ,

Oleg Cassin’den Yaz Gelinlerine Saygı Duruşu

Moda 31.05.2022 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2022 - 10:08 33439+ kez okundu.
 

Oleg Cassin’den Yaz Gelinlerine Saygı Duruşu

Masal Gibi Yaz Düğünlerine Davetiye: Oleg Cassini Blaze Of Love’22 Koleksiyonu
Oleg Cassini zarafet ile cesareti buluşturduğu Blaze Of Love koleksiyonuna eklediği yeni modeller ile yaz gelinlerinin hayallerini gerçek bir masala dönüştürüyor. Güçlü, asil ve zarif tasarımların kusursuz kesimlerle birleştiği koleksiyon unutulmaz düğünlerin başrolü olmaya aday.   Yarım asırlık mirası ile son trendleri muazzam harmanlayan Oleg Cassini Blaze of Love’22 koleksiyonuyla gelinleri hayallerindeki “o” gelinliği keşfetmeye davet ediyor. İnce işçilik ve yenilikçi bakış açısıyla tasarlanan koleksiyonda yer alan gelinlikler ile bu yaza Oleg Cassini kadını damga vuracak!
Masal Gibi Yaz Düğünlerine Davetiye: Oleg Cassini Blaze Of Love’22 Koleksiyonu

Oleg Cassini zarafet ile cesareti buluşturduğu Blaze Of Love koleksiyonuna eklediği yeni modeller ile yaz gelinlerinin hayallerini gerçek bir masala dönüştürüyor. Güçlü, asil ve zarif tasarımların kusursuz kesimlerle birleştiği koleksiyon unutulmaz düğünlerin başrolü olmaya aday.

 

Yarım asırlık mirası ile son trendleri muazzam harmanlayan Oleg Cassini Blaze of Love’22 koleksiyonuyla gelinleri hayallerindeki “o” gelinliği keşfetmeye davet ediyor. İnce işçilik ve yenilikçi bakış açısıyla tasarlanan koleksiyonda yer alan gelinlikler ile bu yaza Oleg Cassini kadını damga vuracak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.