,, ,

Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı

Yaşam 19.12.2022 - 13:39, Güncelleme: 19.12.2022 - 13:39 55468+ kez okundu.
 

Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı

Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı
Fırını önceden 190 derecede ısıtın. Milföy hamurunu bir kat pişirmekağıdı üzerine açıp yılbaşı ağacı şeklinde kesin. Gövdeyi referans alarak üst tarafa doğru kısa dallar oluşturun, dalları yukarı doğru bükün. Yumurta sarısı ve sütü karıştırarak, fırça yardımıyla ağacın üzerine sürün. Ardından 12 -15 dakika pişirip soğumaya bırakın ve bir sıkma torbası kullanarak Nutella ile süsleyin. Ekstra görünüm katmak isterseniz, ağacın üzerini yaban mersini, nar gibi meyvelerle süsleyebilirsiniz. Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı Malzemeler (2-4 kişilik) 1 paket / 300 gr milföy hamuru 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı süt Üzeri için 60 gr Nutella
Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı

Fırını önceden 190 derecede ısıtın. Milföy hamurunu bir kat pişirmekağıdı üzerine açıp yılbaşı ağacı şeklinde kesin. Gövdeyi referans alarak üst tarafa doğru kısa dallar oluşturun, dalları yukarı doğru bükün. Yumurta sarısı ve sütü karıştırarak, fırça yardımıyla ağacın üzerine sürün. Ardından 12 -15 dakika pişirip soğumaya bırakın ve bir sıkma torbası kullanarak Nutella ile süsleyin. Ekstra görünüm katmak isterseniz, ağacın üzerini yaban mersini, nar gibi meyvelerle süsleyebilirsiniz.

Nutellalı Milföy Yılbaşı Ağacı

Malzemeler (2-4 kişilik)

1 paket / 300 gr milföy hamuru

1 yumurta sarısı

2 yemek kaşığı süt

Üzeri için 60 gr Nutella

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.