,, ,

Nejat İşler’in Başrolünde Yer Aldığı İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta Netflix’te

Tv-Dünyası 13.01.2023 - 11:54, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:56 5967+ kez okundu.
 

Nejat İşler’in Başrolünde Yer Aldığı İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta Netflix’te

Nejat İşler’in Başrolünde Yer Aldığı İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta Netflix’te
Netflix , Mehmet Eroğlu ’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan, Ay Yapım ’ın yapımını üstlendiği üçlemenin birinci filmi İyi Adamın 10 Günü ’nün yayın tarihini tanıtım fragmanı ile duyurdu.    Nejat İşler ve Uluç Bayraktar ’ı Netflix’te ilk kez buluşturan yapımın oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan , Şenay Gürler , Nur Fettahoğlu , Yurdaer Okur , Barış Falay , Esra Ronabar , İpek Türktan Kaynak , İlayda Akdoğan , Ata Artman , Gözde Kaya , Kaan Turgu t, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve  Kadir Çermik gibi başarılı isimler yer alıyor.   Oyuncu kadrosu kadar heyecan ve gerilimi yüksek hikâyesiyle de dikkat çeken İyi Adamın 10 Günü ,  10 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.   İyi Adamın 10 Günü Hakkında   Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?   Sadık ( Nejat İşler ), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar.    Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor.   Netflix Hakkında:   Netflix, 190’dan fazla ülkede 223 milyon kullanıcıya ödüllü filmler, eğlenceli diziler, nefes kesen belgeseller, mobil oyunlar ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.
Nejat İşler’in Başrolünde Yer Aldığı İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta Netflix’te

Netflix , Mehmet Eroğlu ’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan, Ay Yapım ’ın yapımını üstlendiği üçlemenin birinci filmi İyi Adamın 10 Günü ’nün yayın tarihini tanıtım fragmanı ile duyurdu. 

 

Nejat İşler ve Uluç Bayraktar ’ı Netflix’te ilk kez buluşturan yapımın oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan , Şenay Gürler , Nur Fettahoğlu , Yurdaer Okur , Barış Falay , Esra Ronabar , İpek Türktan Kaynak , İlayda Akdoğan , Ata Artman , Gözde Kaya , Kaan Turgu t, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve  Kadir Çermik gibi başarılı isimler yer alıyor.

 

Oyuncu kadrosu kadar heyecan ve gerilimi yüksek hikâyesiyle de dikkat çeken İyi Adamın 10 Günü ,  10 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

 

İyi Adamın 10 Günü Hakkında

 

Hayatınız boyunca kimseye zarar vermediyseniz gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz?
 

Sadık ( Nejat İşler ), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. 

 

Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor.

 

Netflix Hakkında:

 

Netflix, 190’dan fazla ülkede 223 milyon kullanıcıya ödüllü filmler, eğlenceli diziler, nefes kesen belgeseller, mobil oyunlar ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.