,, ,

Nasuh Çoşkun Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:34, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:34 7393+ kez okundu.
 

Nasuh Çoşkun Kimdir?

Nasuh Çoşkun Kimdir?
Nasuh Çoşkun 1976 yılında Kiraz'ın Yenişehir Mahallesi'nde doğdu. İlköğretim Yenişehir köy okulunda okudum. Kiraz Ortaokulu ve Kiraz Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğrenim gördükten sonra Kiraz Sanayi Sitesinde kaportacı olarak işe başladı ve 1996 yılında askerlik görevimi tamamladım. Nasuh Çoşkun 1999 yılında kendi iş yerimi açtım ve 2010 yılında Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi oldum. Nasuh Çoşkun 2018 yılında Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildim. Şu anda kooperatif başkanı olarak görev yapıyor ve aynı zamanda hayvancılık ile uğraşıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 
Nasuh Çoşkun Kimdir?

Nasuh Çoşkun 1976 yılında Kiraz'ın Yenişehir Mahallesi'nde doğdu. İlköğretim Yenişehir köy okulunda okudum. Kiraz Ortaokulu ve Kiraz Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğrenim gördükten sonra Kiraz Sanayi Sitesinde kaportacı olarak işe başladı ve 1996 yılında askerlik görevimi tamamladım.

Nasuh Çoşkun 1999 yılında kendi iş yerimi açtım ve 2010 yılında Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi oldum. Nasuh Çoşkun 2018 yılında Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildim. Şu anda kooperatif başkanı olarak görev yapıyor ve aynı zamanda hayvancılık ile uğraşıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.