,, ,

Naci Cinisli Kimdir

Kimdir 22.12.2022 - 17:51, Güncelleme: 22.12.2022 - 17:51 9761+ kez okundu.
 

Naci Cinisli Kimdir

Naci Cinisli Kimdir? Naci Cinisli Hangi Parti? Naci Cinisli Nereli?
Naci Cinisli Erzurumlu Hacı Şamlı'ların kızı İnci Cinisli ve Erzurum lu Cinisli ailesinden Kadrettin Cinisli'nin oğulları olarak 1969 tarihinde dünyaya gelmiştir. Naci Cinisli , İlkokulu Feyziye Mektepleri Özel Işık Lisesi'nde, orta ve liseyi öğrenimi ise Avusturya Erkek Lisesi'nde başarı ile tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya giden Cinisli, Viyana Ekonomi Üniversitesi'nde işletme ekonomi eğitimine başlamış ve eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde başarı ile devam ettirerek yüksek tahsilini tamamlamıştır.  Naci Cinisli Türk milli kültürünü ve siyasi değerlerini çocuk yaştan itibaren özümsemiş olan Naci Cinisli , dünyayı tanıyan ve küresel gelişmeleri çok yakından takip eden bir siyasetçi olarak İngilizce ve Almanca lisanlarına profesyonel düzeyde hakimdir. İş hayatında ticaret ve çiftçilik ile iştigal etmiş olan Cinisli evli ve iki çocuk babasıdır. İYİ Parti 27. Dönem Erzurum Milletvekilidir
Naci Cinisli Kimdir? Naci Cinisli Hangi Parti? Naci Cinisli Nereli?

Naci Cinisli Erzurumlu Hacı Şamlı'ların kızı İnci Cinisli ve Erzurum lu Cinisli ailesinden Kadrettin Cinisli'nin oğulları olarak 1969 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Naci Cinisli , İlkokulu Feyziye Mektepleri Özel Işık Lisesi'nde, orta ve liseyi öğrenimi ise Avusturya Erkek Lisesi'nde başarı ile tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya giden Cinisli, Viyana Ekonomi Üniversitesi'nde işletme ekonomi eğitimine başlamış ve eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde başarı ile devam ettirerek yüksek tahsilini tamamlamıştır. 

Naci Cinisli Türk milli kültürünü ve siyasi değerlerini çocuk yaştan itibaren özümsemiş olan Naci Cinisli , dünyayı tanıyan ve küresel gelişmeleri çok yakından takip eden bir siyasetçi olarak İngilizce ve Almanca lisanlarına profesyonel düzeyde hakimdir. İş hayatında ticaret ve çiftçilik ile iştigal etmiş olan Cinisli evli ve iki çocuk babasıdır. İYİ Parti 27. Dönem Erzurum Milletvekilidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.