,, ,

N. Korkmaz Yeni Kitabı Satışa Çıktı

Kitap 06.07.2022 - 11:10, Güncelleme: 06.07.2022 - 11:10 24892+ kez okundu.
 

N. Korkmaz Yeni Kitabı Satışa Çıktı

2021 Aralık ayında Aşktan Kaçtım adlı gerçek bir hikayeyle edebiyat dünyasına giren Trakyalı yazar N Korkmaz'dan yeni bir yaşanmış hikaye.
Beşinci kitabını ve kendisini şöyle anlatıyor yazar;   Ben bir anlatıcıyım. Eskinin deyimiyle masalcı.   Yaşanmış hayat hikayelerini anlatıyorum kitaplarımda.   Masallarda kişi kadrosu çoğunlukla iyilik-kötülük, adalet-zulüm, alçakgönüllülük-kibir gibi zıt durumları temsil eden varlıklardan oluşur.  Benim kaleme aldığım eserlerde de iyiler var , kötüler var , adaletsizlik var ama bunlar soyut değil yaşanmışlık olarak var.  İsim yok anlattığım yaşanmış hikayelerde. Kim yaşamış , nerde yaşamış önemsiz çünkü. Yazmaya değer olan yaşanan olaylar ve yaşanan duygular benim için.  Masallardaki mekânlar tümüyle hayal gücüyle yaratılır. Bu mekanların en bilineni  Kaf Dağı dır. Anlattığım hikayelerde yerel şive olsa da yer ve mekan yok sayın ki hepsi kaf dağının arkasında yaşanmışlar.  Ben olayların nerde yaşandığından öte nasıl yaşandığını aktarmaya çalışıyorum okuyucuya.  Okuyucu kim nerde sorularına cevap bulmayacak ama nasıl yaşamış neler yaşamış bunları okuyacak ‘’İçimden Geçmeyen Başımdan Geçti’’ adlı yeni kitapta.  Okudukça da ‘’olamaz bu kadar , bu kadarı da çok fazla’’ diyecek.  Hiçbirimizin içinden geçmeyenler kitabın kahramanı kadının başından geçiyor.  Her şeye rağmen dayanıyor , direniyor ve yıkılmadan yaşam mücadelesini sürdürüyor kahramanımız.  Bazen kızarak , bazen duygulanarak okunacağından eminim bu kitabın.  Kitaptaki anlatılan yaşanış olayların başınıza gelmemesi dileği ile iyi okumalar.    Diğer kitaplar:  Aşktan Kaçtım  Aşktan Yandım  Aşktan Bittim  Aşktan Yazdım ( şiir) 
2021 Aralık ayında Aşktan Kaçtım adlı gerçek bir hikayeyle edebiyat dünyasına giren Trakyalı yazar N Korkmaz'dan yeni bir yaşanmış hikaye.
Beşinci kitabını ve kendisini şöyle anlatıyor yazar;
 

Ben bir anlatıcıyım. Eskinin deyimiyle masalcı.  

Yaşanmış hayat hikayelerini anlatıyorum kitaplarımda.  

Masallarda kişi kadrosu çoğunlukla iyilik-kötülük, adalet-zulüm, alçakgönüllülük-kibir gibi zıt durumları temsil eden varlıklardan oluşur. 

Benim kaleme aldığım eserlerde de iyiler var , kötüler var , adaletsizlik var ama bunlar soyut değil yaşanmışlık olarak var. 

İsim yok anlattığım yaşanmış hikayelerde. Kim yaşamış , nerde yaşamış önemsiz çünkü. Yazmaya değer olan yaşanan olaylar ve yaşanan duygular benim için. 

Masallardaki mekânlar tümüyle hayal gücüyle yaratılır. Bu mekanların en bilineni  Kaf Dağı dır. Anlattığım hikayelerde yerel şive olsa da yer ve mekan yok sayın ki hepsi kaf dağının arkasında yaşanmışlar. 

Ben olayların nerde yaşandığından öte nasıl yaşandığını aktarmaya çalışıyorum okuyucuya. 

Okuyucu kim nerde sorularına cevap bulmayacak ama nasıl yaşamış neler yaşamış bunları okuyacak ‘’İçimden Geçmeyen Başımdan Geçti’’ adlı yeni kitapta. 

Okudukça da ‘’olamaz bu kadar , bu kadarı da çok fazla’’ diyecek. 

Hiçbirimizin içinden geçmeyenler kitabın kahramanı kadının başından geçiyor. 

Her şeye rağmen dayanıyor , direniyor ve yıkılmadan yaşam mücadelesini sürdürüyor kahramanımız. 

Bazen kızarak , bazen duygulanarak okunacağından eminim bu kitabın. 

Kitaptaki anlatılan yaşanış olayların başınıza gelmemesi dileği ile iyi okumalar. 

 

Diğer kitaplar: 

Aşktan Kaçtım 

Aşktan Yandım 

Aşktan Bittim 

Aşktan Yazdım ( şiir) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.