,, ,

Mükremin Gezgin son haliyle adından söz ettirdi.

Magazin 24.01.2023 - 15:59, Güncelleme: 24.01.2023 - 15:59 30271+ kez okundu.
 

Mükremin Gezgin son haliyle adından söz ettirdi.

Mükremin Gezgin son haliyle adından söz ettirdi.
TikTok fenomeni Mükremin Gezgin , TikTok ’ ta çektiği videolarda hamile olduğunu ve doğum yaptığını iddia etti. Hamile kalması mümkün olmayan fenomen, bir hastaneyi kullanarak doğum videoları çektiği için ülkenin gündemine oturdu ve hakkında dava açıldı ve sosyal medya hesapları kapatıldı. Bir süredir ortalıkta görünmeyen Gezgin, son haliyle adından söz ettirdi. Gözlerden uzak kaldığı süreçte fazla kilolarını veren Mükremin Gezgin , estetik operasyonlar da yaptırdı. Liposuction ve burun estetiği yaptırdığı görülen Mükremin, sosyal medya hesabından cesur kıyafetlerle verdiği pozları paylaşmaya başladı. Fenomenin zayıflığı ve yüzündeki değişimi görenler tanımakta güçlük çekti.
Mükremin Gezgin son haliyle adından söz ettirdi.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin , TikTok ’ ta çektiği videolarda hamile olduğunu ve doğum yaptığını iddia etti. Hamile kalması mümkün olmayan fenomen, bir hastaneyi kullanarak doğum videoları çektiği için ülkenin gündemine oturdu ve hakkında dava açıldı ve sosyal medya hesapları kapatıldı. Bir süredir ortalıkta görünmeyen Gezgin, son haliyle adından söz ettirdi.

Gözlerden uzak kaldığı süreçte fazla kilolarını veren Mükremin Gezgin , estetik operasyonlar da yaptırdı. Liposuction ve burun estetiği yaptırdığı görülen Mükremin, sosyal medya hesabından cesur kıyafetlerle verdiği pozları paylaşmaya başladı. Fenomenin zayıflığı ve yüzündeki değişimi görenler tanımakta güçlük çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.