,, ,

Mount & Blade II: Bannerlord Playstatıon ve Xbox konsollarında Tüm dünyada yayınlandı

Oyun 25.10.2022 - 09:21, Güncelleme: 25.10.2022 - 09:21 34901+ kez okundu.
 

Mount & Blade II: Bannerlord Playstatıon ve Xbox konsollarında Tüm dünyada yayınlandı

Mount & Blade II: Bannerlord Playstatıon ve Xbox konsollarında Tüm dünyada yayınlandı
TaleWorlds Entertainment'ın dünya çapında beğeni toplayan aksiyon-RPG'si bugün konsollarda yayınlanırken ve PC'de de Erken Erişim'den çıkıyor      TaleWorlds Entertainment'ın beğenilen rol yapma oyunu Mount & Blade II: Bannerlord bugün Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Xbox One X ve Xbox One S'de piyasaya sürüldü. Japonya'da ise oyunun PlayStation sürümü 10 Kasım'da çıkacak. Oyun ayrıca Mart 2020'den bu yana Erken Erişim'de olduğu PC'de tam sürümüyle resmi olarak yayınlanacak.   İnceleme kodları mevcuttur – kodunuzu alıp, zırhınızı kuşanıp, zafere doğru ilerlemek için bize ulaşın!   Mount & Blade II: Bannerlord, geniş Kalradya kıtasında gerçekçi, heyecan verici ortaçağ savaşlarını derin ve karmaşık strateji öğeleriyle birleştiriyor. M&B: Warband’daki olaylardan 200 yıl öncesini anlatan Bannerlord'da Kalradya İmparatorluğu’nun çöküşünü deneyimleyebilir, imparatorluğun ölümünde ya da hayatta kalmasında başrolü üstlenebilirsiniz. Kıtanın anahtar kültürlerinden birinde mütevazı bir savaşçı olarak başlayıp güçlü bir lord, hatta bir kral olmak için saflarda yükselerek kendi hikayenizi yaratabilirsiniz. Bir maceracı veya tüccar, kötü ya da kahraman, adil bir lord veya zalim bir tiran olun - adınızı Kalradya'nın hikayesine yazın ve eskinin küllerinden yeni bir dünya yaratın.   Oyunun çıkışı, kendi türünde tüm zamanların en başarılı ve etkili oyunlarından biri olarak kabul edilen Mount & Blade serisinin hikayesinde önemli bir kilometre taşı. Ancak TaleWorlds Entertainments, önümüzdeki aylarda güncellemeler ve yeni içerikler almaya devam edecek olan oyun için bunun yolun sonu olmadığını belirtiyor.
Mount & Blade II: Bannerlord Playstatıon ve Xbox konsollarında Tüm dünyada yayınlandı

TaleWorlds Entertainment'ın dünya çapında beğeni toplayan aksiyon-RPG'si bugün konsollarda yayınlanırken ve PC'de de Erken Erişim'den çıkıyor 

 

 

TaleWorlds Entertainment'ın beğenilen rol yapma oyunu Mount & Blade II: Bannerlord bugün Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Xbox One X ve Xbox One S'de piyasaya sürüldü. Japonya'da ise oyunun PlayStation sürümü 10 Kasım'da çıkacak. Oyun ayrıca Mart 2020'den bu yana Erken Erişim'de olduğu PC'de tam sürümüyle resmi olarak yayınlanacak.

 

İnceleme kodları mevcuttur – kodunuzu alıp, zırhınızı kuşanıp, zafere doğru ilerlemek için bize ulaşın!

 

Mount & Blade II: Bannerlord, geniş Kalradya kıtasında gerçekçi, heyecan verici ortaçağ savaşlarını derin ve karmaşık strateji öğeleriyle birleştiriyor. M&B: Warband’daki olaylardan 200 yıl öncesini anlatan Bannerlord'da Kalradya İmparatorluğu’nun çöküşünü deneyimleyebilir, imparatorluğun ölümünde ya da hayatta kalmasında başrolü üstlenebilirsiniz. Kıtanın anahtar kültürlerinden birinde mütevazı bir savaşçı olarak başlayıp güçlü bir lord, hatta bir kral olmak için saflarda yükselerek kendi hikayenizi yaratabilirsiniz. Bir maceracı veya tüccar, kötü ya da kahraman, adil bir lord veya zalim bir tiran olun - adınızı Kalradya'nın hikayesine yazın ve eskinin küllerinden yeni bir dünya yaratın.

 

Oyunun çıkışı, kendi türünde tüm zamanların en başarılı ve etkili oyunlarından biri olarak kabul edilen Mount & Blade serisinin hikayesinde önemli bir kilometre taşı. Ancak TaleWorlds Entertainments, önümüzdeki aylarda güncellemeler ve yeni içerikler almaya devam edecek olan oyun için bunun yolun sonu olmadığını belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.