,, ,

Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor

Alışveriş 06.12.2022 - 16:17, Güncelleme: 06.12.2022 - 16:17 63309+ kez okundu.
 

Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor

Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor
Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor   Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, ev tekstili sektörüne yeni bir soluk getiren “Kiğılı Home” atılımıyla yaşam alanlarını modern, kaliteli ve şık tasarımlarla buluşturuyor. Değişen trendler ve yaşam şekilleri, en az kadınlar kadar erkeklerin de bilinçli alışveriş yaptığını, erkeklerin giyimlerinde kendilerine gösterdikleri özen ve tarzı evlerine de kalite, renk, desen ve çeşitlilik şeklinde yansıtmak istedikleri göstermektedir. Bu farkındalıkla Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı , ev tekstilinde global trendleri minimal ve özgün çizgilerle buluşturan ilk Kiğılı Home mağazasını Ankara Etlik Forum AVM ’de açtı. Kiğılı Home, “evinize yakışan” mottosuyla evine değer veren, mutlu ve huzurlu yaşamak isteyenlere geniş ürün yelpazesi ile alternatifler sunuyor. Kiğılı Home, geleneksel çeyiz alışverişi ve ev tekstili alışverişini bir arada sunuyor Kiğılı Home,  geleneksel çeyiz ve ev tekstili alışveriş anlayışına yenilikçi bir yorum getiriyor. Mağaza konsepti ve ürün konumlandırması ‘Ev Hali’ ve ‘Evlilik Hali’ olarak iki farklı başlık altında toplanan Kiğılı Home’da her zevke hitap eden tasarımlar göze çarpıyor. Hazırlanan koleksiyon ile mağazada; pijama, havlu, nevresim, yastık, yorgan, yatak örtüsü, masa örtüsü, iç çamaşırı, çorap, terlik gibi sıklıkla tercih edilen ürünlerin yanı sıra kravat, kemer, cüzdan, valiz gibi tamamlayıcı ürünler, mutfak ve banyo ürünleri, yaşam alanlarının her köşesinde zevkle kullanılacak dekorasyon ürünleri dahil geniş bir koleksiyon yer alıyor. En az kadınlar kadar erkekler de evlerinde hayat tarzını yansıtan ürünler kullanmak istiyor Erkeklerin içinde kendini rahat hissedebileceği, şık ve farklı doğal malzemelerden üretilmiş, yok denecek kadar hafiflik hissi veren pijamalar, pijamaların üzerine rahatlıkla giyilebilen, yumuşacık ve sıcak tutan triko rob’lar, bambu ve yüzde 100 pamuk olarak hazırlanan iç çamaşırları ise öne çıkan parçalar olarak kendini gösteriyor. Koleksiyonda ayrıca İskandinav esintileri ile tasarlanmış nevresim takımları, ısı ve nem dengeleyici özelliğe sahip kaz tüyü yorgan ve yastıklar, duş jeli, kolonya, parfüm ve roll on’dan oluşan kişisel bakım ürünleri ile evlenecek çiftler için çeyiz sandıkları gibi oldukça geniş ürün yelpazesi yer alıyor.
Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor

Modern tasarımlar ve minimal çizgilerle ev tekstili Kiğılı ile yeniden yorumlanıyor

 

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, ev tekstili sektörüne yeni bir soluk getiren “ Kiğılı Home” atılımıyla yaşam alanlarını modern, kaliteli ve şık tasarımlarla buluşturuyor.

Değişen trendler ve yaşam şekilleri, en az kadınlar kadar erkeklerin de bilinçli alışveriş yaptığını, erkeklerin giyimlerinde kendilerine gösterdikleri özen ve tarzı evlerine de kalite, renk, desen ve çeşitlilik şeklinde yansıtmak istedikleri göstermektedir. Bu farkındalıkla Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı , ev tekstilinde global trendleri minimal ve özgün çizgilerle buluşturan ilk Kiğılı Home mağazasını Ankara Etlik Forum AVM ’de açtı. Kiğılı Home, “evinize yakışan” mottosuyla evine değer veren, mutlu ve huzurlu yaşamak isteyenlere geniş ürün yelpazesi ile alternatifler sunuyor.

Kiğılı Home, geleneksel çeyiz alışverişi ve ev tekstili alışverişini bir arada sunuyor

Kiğılı Home,  geleneksel çeyiz ve ev tekstili alışveriş anlayışına yenilikçi bir yorum getiriyor. Mağaza konsepti ve ürün konumlandırması ‘Ev Hali’ ve ‘Evlilik Hali’ olarak iki farklı başlık altında toplanan Kiğılı Home’da her zevke hitap eden tasarımlar göze çarpıyor. Hazırlanan koleksiyon ile mağazada; pijama, havlu, nevresim, yastık, yorgan, yatak örtüsü, masa örtüsü, iç çamaşırı, çorap, terlik gibi sıklıkla tercih edilen ürünlerin yanı sıra kravat, kemer, cüzdan, valiz gibi tamamlayıcı ürünler, mutfak ve banyo ürünleri, yaşam alanlarının her köşesinde zevkle kullanılacak dekorasyon ürünleri dahil geniş bir koleksiyon yer alıyor.

En az kadınlar kadar erkekler de evlerinde hayat tarzını yansıtan ürünler kullanmak istiyor

Erkeklerin içinde kendini rahat hissedebileceği, şık ve farklı doğal malzemelerden üretilmiş, yok denecek kadar hafiflik hissi veren pijamalar, pijamaların üzerine rahatlıkla giyilebilen, yumuşacık ve sıcak tutan triko rob’lar, bambu ve yüzde 100 pamuk olarak hazırlanan iç çamaşırları ise öne çıkan parçalar olarak kendini gösteriyor. Koleksiyonda ayrıca İskandinav esintileri ile tasarlanmış nevresim takımları, ısı ve nem dengeleyici özelliğe sahip kaz tüyü yorgan ve yastıklar, duş jeli, kolonya, parfüm ve roll on’dan oluşan kişisel bakım ürünleri ile evlenecek çiftler için çeyiz sandıkları gibi oldukça geniş ürün yelpazesi yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.