,, ,

Miniklerden sevimli dostlarına renkli ziyaret

Eğitim 17.10.2022 - 11:10, Güncelleme: 17.10.2022 - 11:10 32736+ kez okundu.
 

Miniklerden sevimli dostlarına renkli ziyaret

Miniklerden sevimli dostlarına renkli ziyaret
Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası’nda Her Eve Bir Pati Derneği ’nin (HEPAD) hayvan barınağını ziyaret etti.   Her yıl Ekim ayında kutlanan Hayvanları Koruma Haftası, Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri tarafından renkli bir ziyarete dönüştü. Sevimli dostlarını unutmayan Egeberkli 5 yaş grubu minikler, Bursa’daki HEPAD hayvan barınağını ziyaret ederek, burada koruma altına alınan kedi, köpek, keçi gibi bir çok hayvanı severek, onlara en içten sevgilerini verdiler. Sokak hayvanlarına karşı yalnızca bir gün değil her zaman şefkatli olup onları korumayı öğrenen çocuklar, sevimli dostlarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler.
Miniklerden sevimli dostlarına renkli ziyaret

Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri, Hayvanları Koruma Haftası’nda Her Eve Bir Pati Derneği ’nin (HEPAD) hayvan barınağını ziyaret etti.


 

Her yıl Ekim ayında kutlanan Hayvanları Koruma Haftası, Özel Egeberk Anaokulu öğrencileri tarafından renkli bir ziyarete dönüştü. Sevimli dostlarını unutmayan Egeberkli 5 yaş grubu minikler, Bursa’daki HEPAD hayvan barınağını ziyaret ederek, burada koruma altına alınan kedi, köpek, keçi gibi bir çok hayvanı severek, onlara en içten sevgilerini verdiler. Sokak hayvanlarına karşı yalnızca bir gün değil her zaman şefkatli olup onları korumayı öğrenen çocuklar, sevimli dostlarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.