,, ,

MERYAD YILIN STK'sı seçildi

İş Dünyası 15.12.2022 - 17:09, Güncelleme: 15.12.2022 - 17:10 36659+ kez okundu.
 

MERYAD YILIN STK'sı seçildi

MERYAD YILIN STK'sı seçildi
Zirvedekiler dergisi tarafından düzenlenen "Zirvedekiler Ödül Töreni'nde MERYAD yılın STK'sı ödülünü aldı. Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) ödüle doymuyor. Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren dernek, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.   Bu kapsamda, Zirvedekiler dergisi tarafından düzenlenen törende "yılın enleri" belli oldu. MERYAD da yılın STK'sı seçildi. Ödül, Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş 'a takdim edildi.   Başkan Doğmuş, törendeki konuşmasında, bu yıl 6.'sı düzenlenen ödül töreninde yılın STK'sı seçilmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Ödülü kendilerine layık görenlere teşekkür eden Doğmuş, "Mersinli hemşerilerimize, Mersinimize hizmet etmek gayesiyle çalışıyoruz. İlimizi kalkındırmak, ilimize yatırım çekmek için canla başla çalışıyoruz. Bu çabalarımızın da böyle takdir edilmesi bizi mutlu ediyor, çalışma şevkimizi daha da artırıyor. Bir kez daha bize bu güzel ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum." dedi.
MERYAD YILIN STK'sı seçildi
Zirvedekiler dergisi tarafından düzenlenen "Zirvedekiler Ödül Töreni'nde MERYAD yılın STK'sı ödülünü aldı.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) ödüle doymuyor. Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren dernek, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.
 
Bu kapsamda, Zirvedekiler dergisi tarafından düzenlenen törende "yılın enleri" belli oldu. MERYAD da yılın STK'sı seçildi.
Ödül, Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş 'a takdim edildi.
 
Başkan Doğmuş, törendeki konuşmasında, bu yıl 6.'sı düzenlenen ödül töreninde yılın STK'sı seçilmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Ödülü kendilerine layık görenlere teşekkür eden Doğmuş, "Mersinli hemşerilerimize, Mersinimize hizmet etmek gayesiyle çalışıyoruz. İlimizi kalkındırmak, ilimize yatırım çekmek için canla başla çalışıyoruz. Bu çabalarımızın da böyle takdir edilmesi bizi mutlu ediyor, çalışma şevkimizi daha da artırıyor. Bir kez daha bize bu güzel ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.