,, ,

Mersin'de 9 yıl önceki cinayetin firari 4 zanlısı yakalandı

Asayiş 03.02.2023 - 11:55, Güncelleme: 03.02.2023 - 11:57 5823+ kez okundu.
 

Mersin'de 9 yıl önceki cinayetin firari 4 zanlısı yakalandı

Mersin'de 9 yıl önceki cinayetin firari 4 zanlısı yakalandı
Mersin 'de 9 yıl önce iki aile arasındaki kavgada bir kişinin öldürülmesiyle ilgili yakalanan firari 4 hükümlü cezavine gönderildi. İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, jandarma ekipleri, 2014'te Tarsus ilçesinde, aralarında husumet olan iki aile arasındaki kavgada bir kişinin öldürülmesine ilişkin cinayet dosyasını yeniden ele aldı. Ekipler, haklarında açılan davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan firari 4 zanlının Tarsus ve Çamlıyayla ilçesinde saklandıklarını tespit etti. İki ilçedeki adreslere düzenlenen operasyonda yakalanan 4 hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.    
Mersin'de 9 yıl önceki cinayetin firari 4 zanlısı yakalandı

Mersin 'de 9 yıl önce iki aile arasındaki kavgada bir kişinin öldürülmesiyle ilgili yakalanan firari 4 hükümlü cezavine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, jandarma ekipleri, 2014'te Tarsus ilçesinde, aralarında husumet olan iki aile arasındaki kavgada bir kişinin öldürülmesine ilişkin cinayet dosyasını yeniden ele aldı.

Ekipler, haklarında açılan davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan firari 4 zanlının Tarsus ve Çamlıyayla ilçesinde saklandıklarını tespit etti.

İki ilçedeki adreslere düzenlenen operasyonda yakalanan 4 hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.